Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    161
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer önceliği para değilse iyice gözden düşen Onana'dan kaleyi devralırım ve EPL Big 6 as kalecisi etiketli kariyerim olur diyor belki adam. Manu bu kadar kötüyken, kaleye çok top gelirken iyi maçlar da çıkarırsam gözde bir kaleciye dönüşürüm diyordur, yeter ki Onana gibi aşırı göze batmasın. Bak bizde bile bir süre yedek kalabilir sanki ama ManU'da kısa zamanda kaleyi devralacağı garanti gibi bişi. Oradan da artık EPL içinde bir takıma mı atlarım, A.Madrid'e mi atlarım, Bayern vs oralara mı atlarım falan diye hayaller kuruyor bile olabilir. Üstüne Belçikalı 23 yaşında bir gencin kafasında, eğer gurbetçi Türklerle çok haşır neşir olmamışsa (ya da korkarım bir kısmıyla olmuşsa) veya çocukken falan tatillerde Türkiye'de güzelce gezmemişse Türkiye algısı CL'de oynayan Arabistan gibi bir şey olabilir yani. Onu değiştirmek de kolay değildir. Cahillik evet ama yani Avrupa'da TR hakkında bu cahillik biraz var.

Bu arada önceliğinin para olmaması eğer sonradan gelmeye ikna olursa iyi bir şey.
Reis güzel diyorsun da United'ta o dediklerini yapması çok zor. Bok gibi bir durumda United ve söylediğin gibi hızlı bir şekilde as kaleci olacağını da zannetmiyorum. Hele Amorim kalırsa.

Reis güzel diyorsun da United'ta o dediklerini yapması çok zor. Bok gibi bir durumda United ve söylediğin gibi hızlı bir şekilde as kaleci olacağını da zannetmiyorum. Hele Amorim kalırsa.

Onana'dan illallah ettiler, Amorim açıktan çaktırmıyor ama satabilirlerse hemen satarlar Onana'yı... Altay zaten oraların kalecisi değil... Antremanlarda da iyi görünürse bence kısa zamanda denerler Lammens'i mutlaka... Sırıtmazsa da devam... Ama tabi Lammens'in de yan topları falan problemli biraz... Oradan golü yiyebilir... Ancak özgüvenli bir kaleci benim dediğim gibi kendi adına iyimser düşünebilir gayet yani realiteden bağımsız...

Ya bu Bissouma'ya vatandaşlık olayı ne? İngiltere'de 8 sene futbol oynayan, hatta onu geçtim çalışan her yabancıya veriliyor mu bu? Eğer herkese değilse Bissouma'nın farkı ne? İlk kez duyuyoruz bir de bunu. Eğer böyle bir şey varsa 4-5 yılı tamamlamış kimse ayrılmaz ki o zaman EPL'den kolay kolay... Bir kontrat daha yapar biraz fiyat kırıp kapar vatandaşlığı yani...

Yok marmarabirlik doğal salamura zeytin yeni kalebirlik ne olum ya :asd:
Driving Episode 4 GIF by The Office

Son gelecek olan 2-3 Transfer içerisinde iptal olması gereken var tercih yap okan deseler okan orta sahayı iptal eder. En büyük korkum bu. Güçsüz orta saha her zaman seni rezil eder avrupada okan hocaaaaam. Bissouma şart bu takima

Ya bu Bissouma'ya vatandaşlık olayı ne? İngiltere'de 8 sene futbol oynayan, hatta onu geçtim çalışan her yabancıya veriliyor mu bu? Eğer herkese değilse Bissouma'nın farkı ne? İlk kez duyuyoruz bir de bunu. Eğer böyle bir şey varsa 4-5 yılı tamamlamış kimse ayrılmaz ki o zaman EPL'den kolay kolay... Bir kontrat daha yapar biraz fiyat kırıp kapar vatandaşlığı yani...
Vatandaslik olayı doğru ama her oyuncu Ingiliz pasaportu alacağım diye çok daha az kazançlı kontrat tercih etmez.

Vatandaslik olayı doğru ama her oyuncu Ingiliz pasaportu alacağım diye çok daha az kazançlı kontrat tercih etmez.

Yani tabi "her oyuncu" değil ama sonuçta birçoğu da atıyorum İspanya'ya, Almanya'ya, İtalya'ya falan geçip 3 kuruş fazla alacağına 3 kuruş altına İngiltere'de kalayım demez mi böyle bir avantaj da varsa... Yani en azından bunu şimdiye kadar başka oyuncularda da duymuş olmaz mıydık X oyuncu şu sebepten İngiltere'den ayrılmak istemiyor bla bla diye... İlginç yani ilk kez duymamız...

Yani tabi "her oyuncu" değil ama sonuçta birçoğu da atıyorum İspanya'ya, Almanya'ya, İtalya'ya falan geçip 3 kuruş fazla alacağına 3 kuruş altına İngiltere'de kalayım demez mi böyle bir avantaj da varsa... Yani en azından bunu şimdiye kadar başka oyuncularda da duymuş olmaz mıydık X oyuncu şu sebepten İngiltere'den ayrılmak istemiyor bla bla diye... İlginç yani ilk kez duymamız...
Millet cok gereksiz takiliyor bu konuya. Parasi olan insan icin vatandaslik falan sorun degil. Zaten goren de Ingiltere cok yasanilasi bir yer zannedecek. Isvicre, Italya, Ispanya falan anlarim da, Ingiltere nedir? Adamlar artik AB uyesi bile degil.

Haberi yabancı basinda okudum ve altında Tottenham taraftarlarinin haberin doğruluğunu teyit eden yorumlarıda vardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt