Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
O herifi istesek 20'ye değil de, 25'e Sane'nin indiği gün indirirdik. Haftalarca talibi çıkmadı. En son 28'e PL içinde kaldı. Chelsea taksit filan da yapardı, heriflerin 50 tane sözleşmeli oyuncusu var, kurtulmak istiyorlardı zaten. Yok Ederson, yok Ter Stegen, yok Alisson diye diye kaçırdılar mis gibi kaleciyi. Muslera'nın geldiği yaştaydı üstelik ve PL tecrübesi ve etiketiyle gelirdi.
Yine aynı şekilde Lammens de istense 20 milyon bonservisin çok altına Haziran ayında 1.5 maaşa bitebilirdi. Şimdi 3 milyon veriyoruz, ikna edemiyoruz. Gelir mi meçhul. Onunda talibi yoktu. Şu an kimse sana para edecek oyuncusunu da vermez ucuza artık.
Kaleci işi her yönüyle skandal oldu bu yıl.
EPL'de çok acayip paralar dönüyor, en son sıra takımın bile kadro değeri 800m'lerde falan birbirini kazıklıyorlar, hemşeri hemşeri gurbete misali :asd:

Ter Stegen'i bende çok isterdim sakatlık geçmişin bakınca paso diz patlatmış 6 ay var 6 ay yok zaten böyle problemi olmasa Barça çıkmak istemez Ter Stegen'den

EPL'de çok acayip paralar dönüyor, en son sıra takımın bile kadro değeri 800m'lerde falan birbirini kazıklıyorlar, hemşeri hemşeri gurbete misali :asd:

Ter Stegen'i bende çok isterdim sakatlık geçmişin bakınca paso diz patlatmış 6 ay var 6 ay yok zaten böyle problemi olmasa Barça çıkmak istemez Ter Stegen'den
En sonki sakatlığı belindenmiş. Yalama olmuş artık. Yine ameliyat lazım deniyordu.

Benim esas korkum, TS Zaniolo'yu istiyor ya, Zani - Uğurcan takası yapmaları. Zaniolo Uğurcandan çok daha değerli potansiyel olarak daha çok para kazandıracak ve başarı getirme potansiyeli daha yüksek biri. Ayrıca Günay vs Uğurcan yaptığımızda, bu transferin hiç değeri yok kupa maçlarında Günay daha başarılı bir performans çıkarmış.

Benim esas korkum, TS Zaniolo'yu istiyor ya, Zani - Uğurcan takası yapmaları. Zaniolo Uğurcandan çok daha değerli potansiyel olarak daha çok para kazandıracak ve başarı getirme potansiyeli daha yüksek biri. Ayrıca Günay vs Uğurcan yaptığımızda, bu transferin hiç değeri yok kupa maçlarında Günay daha başarılı bir performans çıkarmış.
Zaniolo trabzona gitmez

Uğurcan yok bence ederson gelicek gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarım Ederson gelir, performansını biliyoruz, istatistiği ortada adam iyi kaleci. Morgan de sanctis vardı bizde, bu adamı 3-5 kuruş için kaçırdı gömdüler kamuoyu yaptılar, taraftarda leo franco diye tutturdu sonra zapatalar falan çok pişman olmuştuk, 3 sene sonra Muslera gelene kadar, forum dahil gömdüleri De Sanctis İtalya da Buffonların vs arasında ödül almıştı bizden gittikten sonra. Ederson'un da aynı şek ilde itibarsızlaştırma yapıyorlar bazen nedenini anlamıyorum, ha tutar tutmaz, kendini verir vermez, bu konuda birşey diyemem ama hani bakıyorum kimi alabiliriz? Zaten adam ilk 10'da.

2023'de 1 numaraya geçmiş hatta. 2 tane de ödülü var.

Yine söylüyorum tutar veya tutmaz, kendini verir veya vermez bu konuda birşey diyemem.

Son düzenleme:
Ben böyle bir şey demek istememiştim ulan City-Live çektik :asd:

Boşver iyi oldu. İki İngiliz çekmesek de yerine Barça-Bayern-Real çeksek ne fark edecekti zaten... Son torbadan Newcastle çekerdik bi de üstüne...

Ben böyle bir şey demek istememiştim ulan City-Live çektik :asd:
1. Torbadan Dortmund geleydi biraz daha iyi olurdu, ManCity ve Liverpool'a göre daha yüksek şansımız var puan için :asd:, niyeyse mesela Chelsea'de daha az ürkütüyordu. Neyse zaten bizim takımın huyudur, ManCity ve Liverpool'aReal Madrid gibi oynarız Bodo'da maç bırakırız :asd:

kimseyi ikna edemezsek psg'nin yedek rus kalecisini kira+opsiyon formülüyle getireceğiz gibi hissediyorum.

Geri
Üst Alt