Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Keremi satarken öncelik hakkiyla anlaşmış olduğumuz söyleniyor. Buna göre Benfica bize haber vermiş. Bak şu kadar fiyata anlaştım sende aynini veriyorsan öncelik senin git oyuncuyla konuş istiyosan şeklinde. Ama buna dönüş içinde 5 gün süremiz olduğu ve bizden 5 gün içinde cevap hayir istemiyoruz cevabı gelmezse veya 5 gün cevapsız bırakırsak ancak öyle açıklayabilirlermis. Avrupa listesi 5 gün sonra bittiği için kayıt edememe durumlari varmis UEFA ya

Sayfalarca bu konuşuldu zaten...

Orta sahada 3 Tane adamla cl ye gidelimde biri sakatladiginda cezali oldugunda vs hocaya bahane çıkmasını izlemek istiyorsun herhalde daha çok rtaş.
Mevcut oyuncular kalacaksa orta sahaya transfer istemiyorum evet. Çünkü hoca orta sahayı 4 adam olarak düşünüyor. Lemina, Torreira, Sara, Kaan…

Ve sezon geneli bu 4 isimden 2’si oynayacak. 3’lüyü bozacak çünkü Icardi, Osimhen’i beraber oynatacak. Icardi yedek kalmaz. Icardi olmadığı maçlarda da Barış’ın kalması durumunda muhtemelen Sane veya Yunus’u 10 numara çıkaracak. Buna katılıp katılmama değil bu arada. Bence de kritik maçlarda 3 orta saha ile çıkılmalı

Bence de transfer yapıp alternatifli kadro ile gitmek güzel olur ama Okan Buruk’un eksisi de var. Alternatifli kadroda düzenli rotasyon yapamadığı için yedek kalan hem mutsuz oluyor, hem de formunu koruyamıyor. Bir bölgede çok sayıda kaliteli oyuncu, her zaman çok iyi olmuyor ne yazık ki. Bknz Nelsson, Davinson, Apo… Apo-Nelsson oynarken Davinson isyan etmişt. Davinson-Apo oynarken Nelsson tanınmayacak hale geldi, saçma sapan hareketler yaptı. Yine kanatta Kerem, Zaha, Tete, Ziyech, Barış vardı. Bazen 3’ünü oynattın ama yine çoğunu mutlu edemedin, yeterince verim de alamadın. Gruptan da çıkamadın zaten. Bu arada hayatımızda bir şey değişmedi. Yine Nelsson oynayınca eyvah dedik, yine biri olmayınca eyvah dedik falan.

Demem o ki transfer güzeldir, ben de isterim elbette ama bu sene az transferden çok mutluyum Okan Buruk alternatifli kadro yönetme konusunda mahir bir teknik adam değil. Bunu ileride geliştirir mi, bilmiyorum. Ama bazı hocalar böyledir. Fatih Terim mesela kısıtlı kadro ver harikalar yaratır, biraz alternatifli kadro ver saçma sapan işler yapar. Bu 2000’de de, 2010’da da, 2018’de de böyleydi. Bu hocaların başarılı olması için kadroyu net sayabilmen gerekiyor.

rabiota 15 ıstiyorlarmıs

10 mılyona el sıkışalım

Bugün gündem çok hareketli olmayacak

40 yaşındaki kalecinin arkasında bekleyen vandevoordt yerine bari altay'ı kiralasınlar. en azından yabancı sınırından gitmez orta sahaya adam alınır.

Donnaruma - Hakan gelsin transfer de bir daha ses etmem. Gs tarihi böyle bi sezon yaşamamıştır.

alayım donnarummamı

Keremi satarken öncelik hakkiyla anlaşmış olduğumuz söyleniyor. Buna göre Benfica bize haber vermiş. Bak şu kadar fiyata anlaştım sende aynini veriyorsan öncelik senin git oyuncuyla konuş istiyosan şeklinde. Ama buna dönüş içinde 5 gün süremiz olduğu ve bizden 5 gün içinde cevap hayir istemiyoruz cevabı gelmezse veya 5 gün cevapsız bırakırsak ancak öyle açıklayabilirlermis. Avrupa listesi 5 gün sonra bittiği için kayıt edememe durumlari varmis UEFA ya
5. gun evet istiyoruz dersek ne oluyor?

Geri
Üst Alt