Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bizim yoneticiler de dogrulamis sanirim

Seten öyle diyordu dün
Ya desinlerde , dun de yazdim ilk payalsildigindan beri. Turk oyuncuya turk takimina ihanet tivitleri pompalanir diye..

Boyle dusuk seviyeyle ugrasmaktansa kendi isimize bakmamiz lazim. Kalmis surda 2 3 gun ve o aradaki 1 gune risk aliyor yonetim , oyle duruyor...

Boyle isler daha boktan seylere yol acar.

Adam akıllı bir tane basın/medya mensubumuz yok

Barış ın transferin son anına kadar gidebilme ihtimali var eğer gerçekleşirse Galatasaray yerli opsiyon olarak keremi alma girişiminde bulunur kolpasının yayılması lazım. Ha transferin sonunda barış kalır bizde kereme yol verdik der geçeriz
Kudurtun lan şu kobanileri iyice tutuşsunlar

Eğer haberler gerçekse ve 5 gün bekleme hakkımızı kullanmazsak yönetimi istifaya davet ederim, başarı transfer dinlemem. Bu it oglu it hergeleler camiamızı alabilecekleri her şekilde, en aşağılık biçimlerde hedef aldı yıllardır, yetti bizim ezik centilmenliğimiz. Psikopatla, ruh hastasıyla insani biçimde iletişim kuramazsın. Güç göstermezsen zorbalığına devam eder.

Abi bırakın yazsınlar ya

Daha cok yorulacak 8 maç sonrası zor deplasmanları da olacak

Salın yazsınlar gerek yok ugrastirmaya

Dün böyle dedigimde üstüme geldiniz ama cidden gerek yok böyle bir gündeme
Hacı sokturtma fenerine sabah sabah yetti ya

sercan çokta umrumda değildi ama sen böyle yazınca bi hoşuma gitti izin falan vermesinler bu adilere

Kerem'in Avrupa'da oynayıp oynamaması umrumda bile değil bence kulübünde umrunda değildir, Fakat sürecin geldiği noktada hem Fener'in hemde Kerem'in kesinlikle iyi niyeti ve anlayışı hak ettiğini düşünmüyorum sadece bu tavırlara ders olması için yapılabilir bu hamle.

başkanınız gelsin. canlı yayında, dursun özbek'in henüz wcden yeni çıkmış, yıkanmamış elini 3 kere öpsün, belki o zaman düşünebiliriz.

zzuuhahahaha

şimdi s gidin

haydi yallah

Transfer çok dinamiktir. Son günde kanat oyuncularımızın birisi gider ise teklif yapma opsiyonumuzu acik bırakmalıyız bence

başkanınız gelsin. canlı yayında, dursun özbek'in henüz wcden yeni çıkmış, yıkanmamış elini 3 kere öpsün, belki o zaman düşünebiliriz.

zzuuhahahaha

şimdi s gidin

haydi yallah
Hala uğraşmayalım yaaee falan diyenler var uğraşmalık bişey yok ki yok dedin bitti

Abi bırakın yazsınlar ya

Daha cok yorulacak 8 maç sonrası zor deplasmanları da olacak

Salın yazsınlar gerek yok ugrastirmaya

Dün böyle dedigimde üstüme geldiniz ama cidden gerek yok böyle bir gündeme
Senin artık fb hayrani olduğuna inaniyorum hep derlerdi ama inanmazdim

yalı çocuğu zamanında transferi bitirseydi de bizi beklemek zorunda kalmasaydı.
Bizim problemimiz değil.

Geri
Üst Alt