Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.203
- 95.260
- 4.978
Maç günü yakışmadı masonum. Osi, Sane, Yunus izlicezbok gibi bir gün bizi bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç günü yakışmadı masonum. Osi, Sane, Yunus izlicezbok gibi bir gün bizi bekliyor
bu çocuğa 4 m maaş versek yine de kalmıyor mu şimdi anlamadım benbarışın 30a gitmesi kimleri mutlu edecek bi düşünün ondan sonra vazgeçersiniz zaten bu fikirden
3 yıl yedek bırak daha iyi
Donnarumma + Hakan Çalhanoğlu + 2002 kuralına uygun stoper + 2002 kuralına uygun kanat/forvet ben bu işe fitim arkadaş.
Biz ilk 11 kalitesinde yerli arıyoruz onlara yazdıkları bizde ilk 18 e girmez.1 dakika oynamamış Cengizi eklemiş topla 60 dakikası olan Cenk eklemiş birde.
Barışı çıkarmış ki sözleşmeli futbolcumuz.
Eyüp çıkarır oynatırsın eder sana 6 tane yerli.
Metehan dediğin gibi 7
Berkan gibi bir joker var saymamış eder 8.
Ahmedi unuttum bak geçen senenin en iyi çıkış yapanı fenerde olsa salya sümük yazardı bizde olunca değersiz bunlar heralde.
Kaç olmalı 15 mi yapalım.
Hayır yeli bakımından fener daha r4ezil durumda sırf ismi var diye oynayan pr yapılan en az 4 yerlisi var.
İsmail sezonun yarısı sakatlıktan yatıyor.
bunları zengin edeceksinbarışın 30a gitmesi kimleri mutlu edecek bi düşünün ondan sonra vazgeçersiniz zaten bu fikirden
3 yıl yedek bırak daha iyi
Dahada farkı açmalıyız.GünayYerli kalitesinde çok fark yok. Yabancılarda zaten çok çok açık ara öndeyiz. Ciddi siklet farkı var.
Metehan Arda Abdül Kazımcan
Kaan Berkan
Barış Yunus Eren
Ahmed
İrfancan
Mert Yusuf Çağlar Levent
İsmail MHY
Cengiz İrfancanK. Oğuz
Cenk
Bence 3.5ben 2 yaparız diyorum min
Adamsın bu kadar erkenden başlaman sevindirici. Ekisini anca görürüz gibi.bok gibi bir gün bizi bekliyor
istatistikleri müthiş genc tempolu dinamik bir oyuncu gibi nobetsilas andersen gibi nöbet