- 31 Aralık 2015
- 13.167
- 8.370
- 1.488
Kaleci ile kafayı bozduk totem olsun dedim. Şimdide Berber dükkanı kapatıp gitmiş bu bi işaret herhalde demek ki kaleci geliyor bugünSaç kesilmesi ile kaleci transferi ne alaka Mustafa yav.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci ile kafayı bozduk totem olsun dedim. Şimdide Berber dükkanı kapatıp gitmiş bu bi işaret herhalde demek ki kaleci geliyor bugünSaç kesilmesi ile kaleci transferi ne alaka Mustafa yav.![]()
Efe yi mi görüyor renktaş?Kimse Berkan ve Kaan'ı yedek olarak bile görmüyor. Gönderin o zaman.
50 kere falan yazmisimdir, genelde tepki de gordum.kaç gundur bu sitede fener konusuluyor en cok konusulan baslıklar fener haberleri,kimsede demiyor burası gs sitesi ,bırakın şu ezikligi
Yok yav sofi buZafer bayramını kutlamaya gitmiştir. Yarında Pazar. Pazartesiye kaldı
Pazartesi
Giydim fesi
6 numara ve sağbek oynayabilen stopereHangi bolgeye
Dostum berberin sürekli gittiğin bir berber mi? Eğer öyleyse kaç senedir gidiyorsun? Senin için berber değiştirmek önemli bir konu mu?Vay arkadaş Berber yerinde yok. Dükkanı kapatıp gitmiş.
Yunus sane zaniolo sallaiSallai kanada çekilecekse Zaniolo'nun gitmesi lazım.
Hocam bir de atubolu yu alalim bu saatlerde10'ar dakika arayla önce Lammens sonra Donnarumma sonra da Ederson aldık. Şizo bir dönem oluyor.
Malmö denen takım gol atana kadar bizi inim inim inletti. Sadece Malmö değil. Bize gol atmak isteyen büyük küçük her takım amacına ulaştı. Şimdi o takıma Lemina eklendi ama adam haftada 2 maçı kaldıramayacak. Sakatlandığı an Torreira Sara ile devam.