Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.292
- 23.103
- 2.228
Kereme.onay verdiklerini aciklayacak baska ne diyebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kdr uğraşıyor cbinden para veriyor uçağıyla oraya buraya gidiyor cimbom için ama burda simitçi deniyor adama. Komisyonuna bakan gardi saneyi çözmüş oluyo da (nasıl çözmek anlamadım adam gelmek istemese gelmezdi zaten premier lig takımlarının çok üstünde maaş versik herife) abdullah bey hiç bir katkı yapmamış oluyor. İşte buna yuh çekmemek elde değil.
vaay cuesta isini fener mi bozmus?at kafaları bizim cuesta işini spartak ile bozup djiku yu satmadan düşünecektiniz onu. izin veren yönetimin de abv derim
Yok istiyordu bi ara tekke Yusuf’u. İlla Yusuf olacak yada sadece bir topçu olacak diye birşey yok, mesela Zaniolo yada Berkan filan. Paket yaparsın, bir miktar da para.. ayrıca camiayı rencide etmemeye çalışarak, talip olup alabilirsin renkdaşYusuf demir için para neden kırpsın ki ts hele ki 10m falan. İsmail baya topçu abi. Yusuf topçuk gibi daha çok. Para etmez o kadar yani geçelim kral
Şu an ne alaka kiKereme.onay verdiklerini aciklayacak baska ne diyebilir
en dandiği bizimki olmuş
Geçmiş olsunValla renktaş düştüm ayağımı çok kötü burktum bileğim davul gibi yatıyorum böyle geçiyor işte vakit.
İndirimin geçerli olduğu platform; TrendyolGO YemekMaç saati yaklaşırken dışarıdan yemek söyleyecek varsa;
500/200 indirim;
DELİYEMEK200
Orta saha işini biraz fazla abartıyoruz sonuçta Torreira-Lemina-Sara var ve hepsi 11 oyuncusu sayılır. Avrupa'da oyuncu ismine fazla takılmamak lazım bu takım Taylan-Berkan-Cicaldau üçlüsüyle Avrupa liginde en zor gruptan namağlup çıktı çünkü çok ideal bir oyun planı vardı. Okan hoca geçtiğimiz yıllardaki Avrupa tecrübesinden gerekli dersleri almışsa ve bunu doğru şekilde uygularsa mevcut kadroyla da rekabetçi olabiliriz diye düşünüyorum. 1 kaleci ve 1 orta saha gelirse süper olur tabi ama sadece transferle çözülmez Avrupa performansı orası kesin bence.