Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kdr uğraşıyor cbinden para veriyor uçağıyla oraya buraya gidiyor cimbom için ama burda simitçi deniyor adama. Komisyonuna bakan gardi saneyi çözmüş oluyo da (nasıl çözmek anlamadım adam gelmek istemese gelmezdi zaten premier lig takımlarının çok üstünde maaş versik herife) abdullah bey hiç bir katkı yapmamış oluyor. İşte buna yuh çekmemek elde değil.

Gardi bildiğimiz 1-2 transferden sorumlu, bilmediklerimiz hakkında yorum yapamayız. Kavukçu tüm transfer yönetiminden komple sorumlu olduğu için onu gelen/gelmeyen, olan/olmayan tüm transfer işleri için değerlendiriyoruz. Bu transfer sezonunda da istersen dünyanın mevkilerinde en iyi 10 oyuncusunu getir koy, net bir kaleci alıp getirip kaleye koyamadıysan başarısızsındır. Lamı cimi yok...

Yusuf demir için para neden kırpsın ki ts hele ki 10m falan. İsmail baya topçu abi. Yusuf topçuk gibi daha çok. Para etmez o kadar yani geçelim kral
Yok istiyordu bi ara tekke Yusuf’u. İlla Yusuf olacak yada sadece bir topçu olacak diye birşey yok, mesela Zaniolo yada Berkan filan. Paket yaparsın, bir miktar da para.. ayrıca camiayı rencide etmemeye çalışarak, talip olup alabilirsin renkdaş

[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji6]" data-quote="Murat Ünsal" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Rtaş çık biraz dolaş hava al yav

Valla renktaş düştüm ayağımı çok kötü burktum bileğim davul gibi yatıyorum böyle geçiyor işte vakit.

Kaleci konusunda 2 eylül kumarını oynamaktan başka çaremiz kalmadı. Eğer illa ederson diyolarsa cityden önce hamle yapmak eşşeklik olur.
2 gün daha sabredeceğiz artık. Ya Donna kucağımıza kalacak ya da o citye giderse şu an olan fiyatının yarısına ederson. Zaten bu ikisinden başkası da olmaz artık.

Orta saha işini biraz fazla abartıyoruz sonuçta Torreira-Lemina-Sara var ve hepsi 11 oyuncusu sayılır. Avrupa'da oyuncu ismine fazla takılmamak lazım bu takım Taylan-Berkan-Cicaldau üçlüsüyle Avrupa liginde en zor gruptan namağlup çıktı çünkü çok ideal bir oyun planı vardı. Okan hoca geçtiğimiz yıllardaki Avrupa tecrübesinden gerekli dersleri almışsa ve bunu doğru şekilde uygularsa mevcut kadroyla da rekabetçi olabiliriz diye düşünüyorum. 1 kaleci ve 1 orta saha gelirse süper olur tabi ama sadece transferle çözülmez Avrupa performansı orası kesin bence.

Oradan Torreira'yı veya Lemina'yı çektiğin anda bir önemi kalmıyor. Ayrıca Sara 10 numara gibi de oynuyor. 2 mevkiye değil yani 3 adam, 3 mevkiye 3 net adam var. Berkan-Kaan da gerektiğinde (ama nadir) kullanılır elbette ancak oraya mutlaka Torreira-Lemina'yı aratmayacak seviyede bir isim şart. EL'de değiliz, CL'deyiz. Sözde orada başarı hedefliyoruz..

Bu arada Okan Hoca da oyununda radikal değişiklikler yapmayacak. O sene Bayern'e karşı deplasmanda bile taktiksel değişiklik yapmayan ve "iyi oynayan" ama sonuç alamayan adam, bu sene Osimhen-Singo falan gelmişken, Lemina varken farklı bir şey deneyeyim demez. Ufak rötuşlar yaparsa yapar tabi ama yine önde basar bilmemne. Adam bunu yapmak için Singo'ya 30m saydırdı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt