Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.446
- 25.971
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya kalecisi diyorum başka bir şey demiyorum.Uğurcan gözüme Buffon gibi geliyor şu sıralar
O zaman farkli izliyoruz bu oyunu.1 kanat geldi ki Sane, sağ bek geldi Singo, 3 orta saha ile oynadık, bu sene ağırlıklı 2 ile oynayacağız bence. Ayrıca muhtemelen bir genç yabancı orta saha gelecek, kaleci gelecek. Sadece Mertens alternatifi lazım orada da zaten Sara oynuyordu, bu sezon Yunus ve Icardi’de orada kullanılcak gibi.
Ben eksik bir durum göremiyorum.
Adamın ne suçu var. Mugdatla avrupa ligi almaya çalıştı seçme şansı mi vardı herifin.Fatih hoca bu 2 karaktersizi Galatasaraya getirdiğin için sana yazıklar olsun hayatımda ilk defa sana böyle bir şey diyorum
Fatih hocanin ne sucu var? Sinirliyiz anliyorum da sinirimizi dogru yere yoneltelim. Mesela yonetime ve hocaya.Fatih hoca bu 2 karaktersizi Galatasaraya getirdiğin için sana yazıklar olsun hayatımda ilk defa sana böyle bir şey diyorum
Abi adamların satışından 50 milyon kazanıcaz 0 maliyetle geldiler ruh halinizi iyi görmüyorumFatih hoca bu 2 karaktersizi Galatasaraya getirdiğin için sana yazıklar olsun hayatımda ilk defa sana böyle bir şey diyorum
Alır o. Sarı kırmızı salatalık yap onu bile alır şeyinefener ilkayı da almış galiba
Hala ne donnarummasi oğlumDonnarumma gelirse sevincten kendime zarar verebilirim
Kendisi istemiyor.İlkay içinde gerek yok demişti geçen lemina için istemiyordu ondan önceki sezon 2 ortasaha oynatıyordu ne kadar kötü oynasakta young boys vesaire.Hocanın her hareketini takip ediyoruz.Ekli dosyayı görüntüle 301339
“Abi Okan hocaya kurulan kadro kimseye kurulmadı” kadrosundan bir kesit![]()