Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 27.044
- 45.533
- 2.838
geri adım atan şerefsizin dik alasıdır
onursuzluğun gurursuzluğun haysiyetsizliğin anlamı yok
onursuzluğun gurursuzluğun haysiyetsizliğin anlamı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
skriniar, çağlar, becao 3 kağnı + sol bekten bozma oster.4lü oynayacaklar diye bence
Nasıl idare edeceğiz koko falan mı temin edelim adama.Bisouma gibi bit topçuyu nasıl kaptırırsın, akıl alır gibi değil. Adam sakat diye değil, disiplinsiz diye gönderiyorlar.. Bu adam özel biri, içardi gibi Osimhen gibi, al ve idare et…
Emre zeytinli ben yasakli kaynak paylasmadim diyor yine ban yemis
Donnaruma da haklısın, ancak Edersonda, alternatifin olmadığını dünya alem biliyorken neden ucuza bıraksın; adamlar bir dönem 3-5 maaş verir, sen ise kalecisiz kalıyorsun ŞLde. Kısaca donna olmazsa, citynin senin tabir ile kucağındayız maalesefKaleci konusunda 2 eylül kumarını oynamaktan başka çaremiz kalmadı. Eğer illa ederson diyolarsa cityden önce hamle yapmak eşşeklik olur.
2 gün daha sabredeceğiz artık. Ya Donna kucağımıza kalacak ya da o citye giderse şu an olan fiyatının yarısına ederson. Zaten bu ikisinden başkası da olmaz artık.
Büyük ihtimal dün foruma "Ne kadar ahmaksınız" dediği için gümledi. İyi olmuş...Emre zeytinli ben yasakli kaynak paylasmadim diyor yine ban yemis
@Hakan ErgünYerlilerin hepsi çöptü, Hakanı da Ergün’ü de, Arifi de… hoca hepsini geliştirdi. Abdullah ercanı istedi alamadı yönetim o dönemde; Abdullah gelmiyorsa Hakanı Abdullah yaparız dedi.. Ergünün röportajını oku, gönderilecek, bir sakat çıkıyor, onun yerine oyuna giriyor, hoca kalsın diyor. son anda takımda kalıyor yani.
Yönetimler hemen hemen aynı. Oyuncular da çok farklı değil. Bir Hagi, bir de tafi yok.
Fatih Terim gibi inanmış biri vardı. İşte Okan Emre gibi alt yapıdan oyuncu çıkarttı, ergünü hakanı oyuncu yaptı filan…
osimhen sürecinde mutlaka bir network yakalamıştır. hatta şimdiye kadarki yazdıklarına bakarsak, bayağı üst düzey bir network yakalamış belli ki.Buchi Afrikalı oyuncular dışındaki istihbaratı kimden alıyor acaba?
Almasak daha iyi zaten o herifi. Asla o paralar kadar katkısı olmaz bize. Günayın rekabete gireceği birini alır devam ederiz dünyanın sonu değil ki. Bu denklemden Citynin istediğini alarak çıkmasını istemiyorum.Donnaruma da haklısın, ancak Edersonda, alternatifin olmadığını dünya alem biliyorken neden ucuza bıraksın; adamlar bir dönem 3-5 maaş verir, sen ise kalecisiz kalıyorsun ŞLde. Kısaca donna olmazsa, citynin senin tabir ile kucağındayız maalesef
Bu akşamki maç bittikten sonra yada yarın verirler muhtemelen.Onay veren gitsin fb ye yönetici olsun.