Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'ın dediği ''inşallah buluşacağız bir gün'' sözü bu sene gerçekleşir umarım.Ben de şimdiden gidip ocakta karda kışta şampiyonluk turuna çıkmak için ucuzdan mont alırım gs store'dan

Olm yeni moda filan mı bu

Transfer olmak istiyorum o yüzden İdmana çıkmıyorum

Oh ne güzel dünya bea

Kim olursa olsun isterse bize gelmek için yapsın bunu bu yanlış bir şey

Bu durumlara bir yaptırım filan uygulanmalı

Koca kulüpler boşuna mı sözleşme yapıyor o zaman kardeşim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biri çıkacak futbolcunun futbol hayatını bitirecek as takım dubası olarak hayatına devam edecek yazık olacak.
Umarım o şanslı barış olur.

25M euro mu

Bu kadar vermem acikcasi, olmus bitik aglayan united'a gitmek isteyen adamdan hayir gelmez.

Ederson gelsin acil

Yesil isik lammens dan degil antwerp yönetiminden

Lammens en basindan bu yana man united’i istiyor

Ben lammens’i ikna edemeyiz diye düsünüyordum ama galiba antwerp’i de ikna edemedik bonservis konusunda

16 + 5 milyon bonusa restes yapışıp gelin olm. Tepeye oynayan bir kulüp de değil ki zorluk çıkarsın. Ş.ligi bonusu koyun 2 milyon son 16 olursa diye üzerine, zaten o performansı verirse seneye 40a satarız :asd:

Alalım Zaniolo'cuları ortaya...

Zaniolo denen kazmayı tutmak için orta saha takviyesiz sezonu açarsak, orta sahasızlıktan dolayı zorlandığımız her maç, yediğimiz her gol bu kararı verenlerin hepsinin burnundan fitil fitil gelsin...

Orta saha takviyesinden kastım da Lemina Torreira ikilisine yakın seviyede gerçek bir muadil. Öyle Hakan-İlkay falan değil.

ya zaten kapı gibi savunmamız var ortaya da bissouma alırsak savunma nerdeyse kusursuz olacak ortalama bi kaleci bulsalar yeter bu kadar mı zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt