- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Bu olmus rezil kokan united'a gitmek hangi akil var sende birader.
Aksama Ederson KAP gelsin onumuze bakalim
Aksama Ederson KAP gelsin onumuze bakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar para döktükten sonra edersona yada donnarumaya çok para verip alırlar.Bu isin sonunda Gunaya kale verip ortasahaya ek adam alma senaryosu da var bu arada.
Sasirmam yonetim bu paralari kendinhatasindan dolayi vermek istemezse.
1 sakatliga falan ama jankati 8lik yapar CL de tepe takimlar
Bonservis icin diyorum benBu kadar para döktükten sonra edersona yada donnarumaya çok para verip alırlar.
Ne guzel isteFener iyice wolwese döndü bir dönemin jk'sı gibi akıllanmıyorlar.
Kaleci işi nasıl biterse bitsin hatayla bitmiş olacak artık. O yüzden en iyisi gelir umarım.Bonservis icin diyorum ben
Maas icin o mantik cok tehlikeli
Tottenham iyi takim goruntusu veriyor valla.Tottenham, Manuel Akanji için teklif yaptı. Fabrizio Romano
Orasi kesin . Cok gec kalindi maalesefKaleci işi nasıl biterse bitsin hatayla bitmiş olacak artık. O yüzden en iyisi gelir umarım.
ederson gelme ihtimali de yüzde 1 olduguna göre yuzde 98 ihtimalle kimse gelmiyorKaleye Ederson harici birinin gelme ihtimali yüzde 1 filan bundan sonra.
Osimhenin ardından hemen kaleci alacağız deyip alamayınca böyle oldu. Güney amerikadan bir kaleci önerilmişti onu alıp gelirler kimseyi alamazlarsa.Orasi kesin . Cok gec kalindi maalesef
25 bons + oyuncuya 2.5 m'dan 4 yıllık sözleşme versek = 35 m paket.Lammens'e 25 manyaklık ya iyi de çıkabilir işin sonunda fakat bizim gireceğimiz risk değil.