Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizlere iyi yangınlar, iyi geceler. 🙌
chill.gif

Kafam bugün nöbeti tartmaz gibi

Bu kadar eksik varken singoya Bu para inanılmaz saçma oldu. Sol stoper yok takımda, singo orda oynamış mı? Sallai sağ bek gayet yeterli eğer singo sağ bek düşünüldü ise. 31 milyon verip bütçe yok diyorsanız o iş bilmezlik.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

150 kere falan yazdım şuraya. Ortalama bekle şampiyon olursun, bu ligde kimse bek oyuncusuyla şampiyon olmuyor. Bunun Singo ile alakası yok. Tapınırcasına savunma hattına adam yığmaya çalışıyorlar.

yav edersonu alsınlar bakalım topla nasıl cıkacak o kazma ortasaha stoper hattı merak ediyorum fbde :D

stoperleri ortasahası topa kütük muamelesi yapıyor

Fenerbahçe Ederson için devrede diyorlar.

Bissouma için de aynı şekilde.

Hersene aynı terane.

Bizde Kerem konusunda zorluk çıkarmayalım. Arka planda bizimkiler konuşmuş olabilir Ederson ve Bissouma mevzusunda uzak durun diye.

Kerem'e izin verirsek Ederson ve Bissoume Fener'e gitmeyecek diye düşünüyorum.

Berkan ve Kaan'ı da sayarsak 5 kişilik OS rotasyonu var..

Taraftarın OS OS diye bağırmasına aldırış dahi etmeyen yönetim ve Okan efendi.. Bu kadar harcamaya rağmen Avrupa da dişe dokunur bir başarı gelmezse şampiyonlukta kurtaramaz sizi..

Okan efendi'nin Sallai' yi orta sahada düşündüğüne yemin edebilirim ama ispat edemem..

Şu an gidip Porto kalecisine 40 m euro verip alalım en azından kaleyi sağlama almış oluruz.

Hakan kiralık + zorunlu opsiyon
İlkay bonservis yok.

Diogo Costa + Hakan + İlkay yapılmalı.

Kerem işini nereye bozuyorsun Haluk efendi ? Dursun daha ilk gün telefon gelir gelmez onay yazısını vermiştir benficaya

Hocam geçmiş olsun sen maçtayken arka planda adamlar bitirmiş.

Okan Buruk: “En hareketli saatlere girdik transferde. Kaleci transferinde birçok takımda oyuncu giriş çıkışı bekleniyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Maç sonrası daha konuşmadım. Birazdan o toplantıya katılacağım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt