Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki bu sezon avrupa lig boş geçiyoruz.Bu hoca ve yönetimin olduğu yerde avrupada başarı hayal.
[MEDİA=twitter]1961900483301273783[/MEDİA]
Burası 50m Euro karşılığında seneye şl ye gitme işini riske atma olayı.arap siyasiler araya girmiş barış transferinde sayın pek değerli dünya kulübü NEOM SC'ye zorluk çıkarmayacağız, 2 yıl maaş bizden.
Hem Hakan hem İlkay eşit bir ortamda Torreira’dan zaten fazla kazanır. Sözleşme yılını kısa vermek senin becerin olmalı o ayrı konuŞuanda interde 9m Euro alıyormuş.
6-7 verirsen en az 4 sene sözleşme ister.
Bu bedellerle Hakan istemem. 4.5 yeterli ama Hakan için pek gerçekçi değil.
sakin ol ve benim esas vurguladığım noktayı anlamaya çalış. aksi durumda bir daha alıntı yapmana gerek yok zira farklı telden çalıyoruz. anlaşmamız mümkün değil.Kerem konusu yönetimi istifaya davet ettirecek kadar önemli bir konu. Galatasaray yönetimi fb transferini açıklamak için basın toplantısı yapamaz. Daha fb Kerem'i açıklamadı bizim yönetici hazır ola geçmiş transfer haberi veriyor, tarihte ilktir bu sanırım. Prosedür neyse uygulanır o sözleşme boşuna yapılmadı. Fb'nin kadro planlama sorununu biz çözemeyiz zamanında alsalarmış. 5 gün beklenir ilgilenmiyoruz denir o kadar. Fb bizi engellemek için her şeyi yapıyor bizimkiler hizaya geçmiş ne isterse yapıyor. Galatasaray'ın haklarına savunmayanlar defolup gidebilir.
Ben dinleyemedim city ve Manu için kaleci özelinde mi dedi yoksa başka mevkiler içinde geçerli mi?Fırsat transferi olabilir mi?Hissiyatım uzun zamandır Onana geleceği yönünde.Okan City ve Manu ya kaleci giriş çıkışları olacak dedi. Lan kesin Onana geliyor var ya.
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi