Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış madem Arabistan'a gitmek istiyor Trabzon'a verelim. Uğurcan,batagov,oleigbe,folcarelli takası yapalım.

Barış gitse illaki bizim muhabir bozuntularinden biri girerdi yada kap map birsey olurdu

arap siyasiler araya girmiş barış transferinde sayın pek değerli dünya kulübü NEOM SC'ye zorluk çıkarmayacağız, 2 yıl maaş bizden.
Burası 50m Euro karşılığında seneye şl ye gitme işini riske atma olayı.

Ligde başarısızlık gelsin de göreyim.

Fizik gücünün herşey olduğu ligimizde Barış'ı bu saatten sonra göndermemek lazım. İstemiyorum diyebilir ama transfer dönemi kapanınca kendine gelir. Merak etmeyin.

Şuanda interde 9m Euro alıyormuş.

6-7 verirsen en az 4 sene sözleşme ister.

Bu bedellerle Hakan istemem. 4.5 yeterli ama Hakan için pek gerçekçi değil.
Hem Hakan hem İlkay eşit bir ortamda Torreira’dan zaten fazla kazanır. Sözleşme yılını kısa vermek senin becerin olmalı o ayrı konu

Barış gitti diye bir şey yok, Neom son teklifini vermiş top başkanda, ona bırakmışlar yani.

Yeri dolmayacak adamı bu dakikada asla satmam.

İşin ciddiyetinin farkında değiliz 3 gün kalmış 3 net eksik var üstüne takımın en önemli 2-3 oyuncusundan biri gidecek, hadi abi ya.

Barış idmana çıkmadığı gün gitmişti zaten oradan hiçbir şey olmamış gibi gelip oynayamazdı.

Kerem konusu yönetimi istifaya davet ettirecek kadar önemli bir konu. Galatasaray yönetimi fb transferini açıklamak için basın toplantısı yapamaz. Daha fb Kerem'i açıklamadı bizim yönetici hazır ola geçmiş transfer haberi veriyor, tarihte ilktir bu sanırım. Prosedür neyse uygulanır o sözleşme boşuna yapılmadı. Fb'nin kadro planlama sorununu biz çözemeyiz zamanında alsalarmış. 5 gün beklenir ilgilenmiyoruz denir o kadar. Fb bizi engellemek için her şeyi yapıyor bizimkiler hizaya geçmiş ne isterse yapıyor. Galatasaray'ın haklarına savunmayanlar defolup gidebilir.
sakin ol ve benim esas vurguladığım noktayı anlamaya çalış. aksi durumda bir daha alıntı yapmana gerek yok zira farklı telden çalıyoruz. anlaşmamız mümkün değil.

Simitçi bize güvenin dedi. Osi ve Sane hürmetine tamam dedik, şans verdik. ŞL kayda 5 gün kalana kadar da sabrettik.

Ama büyük battınız, batırdınız.

120m€ para harcayıp da her bir bölgesinde eksik olan tek takımız. Ortasaha alternatifin yok, kalecin yok, sol stoper yok. Barış gidince kanat alternatifin de kalmayacak.

Herifler geçen senelerde, anaokulu mu burası öyle oldu böyle oldu dinamik vs diyorlardı; sanırım bizim kulüp anaokulu.

Rezillik, yazıklar olsun.

Okan City ve Manu ya kaleci giriş çıkışları olacak dedi. Lan kesin Onana geliyor var ya.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben dinleyemedim city ve Manu için kaleci özelinde mi dedi yoksa başka mevkiler içinde geçerli mi?Fırsat transferi olabilir mi?Hissiyatım uzun zamandır Onana geleceği yönünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt