Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.424
- 6.340
- 1.048
allah korusunfatih terim de boşta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah korusunfatih terim de boşta
Selamlar, ben zeytinlinin gerçek hayattan arkadaşıyım bunu yazmamı söyledi foruma
fatih terim de boşta
İcardinin girmesi sorun değil. Lemina yerine girmesi sorun. Boş dolanan Sara yerine girmeliydi. Hem orta saha daha diri olur belki asistte yapardı İcardibence icardi değişikliğini icardi küsmesin diye yapıyor biraz da.
takım için dengeler meselesi işte.
taktiksel olduğunu düşünmüyorum çünkü sahadaki oyunla açıklanabilir bir durum değil.
Galiba okan singoyu birkaç mevkide oynatacak hahaha hem de aynı maç içindeafedersınız gotumude don yok(ortasaha) singoya 30 verdik
orası öyle.İcardinin girmesi sorun değil. Lemina yerine girmesi sorun. Boş dolanan Sara yerine girmeliydi. Hem orta saha daha diri olur belki asistte yapardı İcardi
leminayı ceksin stoperi 3lüye dönsün icardi giresekseİcardinin girmesi sorun değil. Lemina yerine girmesi sorun. Boş dolanan Sara yerine girmeliydi. Hem orta saha daha diri olur belki asistte yapardı İcardi
Emin ol bize Hakan da gelse freekickler böyle olacak.frikiği jüpitere vurmasını da zemine bağlayacaksak işimiz var
bu sane kendi kendine kötü oynayamaz mı illa bi sebep mi bulunması lazım
Renktaş lemina 60 dan sonra lpgye geçiyor leminayi yedekleyecek adam olmayınca sara sahada kaldıİcardinin girmesi sorun değil. Lemina yerine girmesi sorun. Boş dolanan Sara yerine girmeliydi. Hem orta saha daha diri olur belki asistte yapardı İcardi
hmm tamam emin oldumEmin ol bize Hakan da gelse freekickler böyle olacak.
Gs yönetiminden yeni mesaj, fotoğrafın önünde kırbaç var barış neoma gitmiş!!
Hasan Şaş: "Galatasaray, Chevalier'i Ocak ayında isteseydi 20 milyon euro'ya alabilirdi. Ama hiç gündeme gelmedi. Kaç defa söyledim bu ismi kaçırmayın diye"
herif doktor normalhmm tamam emin oldum
bayağı altı dolu ikna edici bir post idi
Seni ikna etme gayretine girdiğimi nerden hissettin?hmm tamam emin oldum
bayağı altı dolu ikna edici bir post idi
İşte Lemina çıkıyo sorun orda. Takım düşüyo. Geçen sene Lemina gelmeden önce de aynı oyun vardı sürekli gol yiyodukleminayı ceksin stoperi 3lüye dönsün icardi giresekse