Transfer Nöbeti #18

Selamlar, ben zeytinlinin gerçek hayattan arkadaşıyım bunu yazmamı söyledi foruma

Buradaki üyelik emreye ait değilmiş, eski forum üyelerinden uğur doğan diye biri varmış ona aitmiş dalga geçmek için açmış, ip adreslerine kadar her şeyi kontrol edebilirler uğurla aynı çıkacak dedi.

Boşuna da 1 ay ban yemiş sorgulanmadan

Ama kendisi foruma girmeyecekmiş buraya da benim aracılığımla son mesajını iletmemi istedi

bence icardi değişikliğini icardi küsmesin diye yapıyor biraz da.
takım için dengeler meselesi işte.
taktiksel olduğunu düşünmüyorum çünkü sahadaki oyunla açıklanabilir bir durum değil.
İcardinin girmesi sorun değil. Lemina yerine girmesi sorun. Boş dolanan Sara yerine girmeliydi. Hem orta saha daha diri olur belki asistte yapardı İcardi

Bu arada ben edersonu istemiyorum, maç alacak kaleci lazım. Bugün o ofsayt golleri ederson da yerdi bence. Hiçbiri bi muslera değil

sol kanat almazlarsa da Sallai oynasın Yunus-Sane olmuyor ya ikisinden biri oynayacak ya da Yunus 10 no oynayacak

Bu takıma 2 orta saha lazımken 1 tane bile alınmaması bu sezonda Avrupa hedefini çöpe atar.

İcardinin girmesi sorun değil. Lemina yerine girmesi sorun. Boş dolanan Sara yerine girmeliydi. Hem orta saha daha diri olur belki asistte yapardı İcardi
orası öyle.
bir de lemina'nın vücudu her maç 90 dk temposunu kaldıramıyor olabilir. zaten bir maç kaçırdı bile.
yani gene aynı noktaya geliyoruz
bize orta saha lazım.

Sane geçtiğimiz maçın yıldızıydı. Yazın turnuva oynayan kadrodaki tek oyuncu. Fiziksel olarak 1-2 ay sallanması olacaktır. Zamanla ritim bulur. Sürekli oyunculara bir yafta yapıştırmaya çalışıyorsunuz. Sanki bilinmeyen topçular.

Bu kadroyu lige motive etmesi zor. Hedefler büyüdükçe lig maçlarına olan konsantrasyon azalabiliyor. Kaliteyle çözüyoruz maçları. Takım da bunun farkında olduğu için kimse ekstrasını koymuyor sahaya. Avrupa maçları farklı olur.

Hasan Şaş: "Galatasaray, Chevalier'i Ocak ayında isteseydi 20 milyon euro'ya alabilirdi. Ama hiç gündeme gelmedi. Kaç defa söyledim bu ismi kaçırmayın diye"

Ya bu da sanki kimsenin bilmediği isim bulmuş gibi çok söylemişmişmiş kaçırmayın diye... Ha kimse görmüyordu Chevalier'i sen keşfettin, sen söylemesen kimsenin haberi yoktu... Fransa'nın en gözde yeni nesil kalecisi de sen al diye gözünün içine bakıyordu Ocak'ta alelacele... Ben de diyorum Lamine Yamal diye bir oyuncu var... Kaçırmayın bu adamı... (Tamam aynı şey değil biliyoruz, biraz da mübalağa marjımız olsun...)

Futbolun içinden gelip futbolu yeterince yakından takip etmiyorlar ama yorumlardaki özgüven sanki PSG şef scoutluğundan az önce istifa etmiş gibi... Sonra açıklamalar komiğe kaçıyor böyle biraz. Halbuki şu foruma 1 senedir 3 kere girmiş olsan bilirsin Chevalier'i ve ne kadar gözde olduğunu... Bir Tümer Metin Ederson açıklaması değil tabi ama... O çok başka boyut...

Geri
Üst Alt