Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha ikilisinde bir problem yok bunu gecen sezonun son bölümünde gördük zaten lemina ve torreira ikilisi form da olduklari zaman cok iyiler

Problem yasadigimiz mevki on numara

Sara on numara da yapamiyor cünkü o mevki’nin adami degil

Mertens’in yaptigini sara yapamaz mesela,mertens iki kanadin da kosmasini hareket etmesini sagliyordu ama sara ile bu imkansiz

Sara rotasyon da torreira ve lemina’ya alternatif olmali ve on numara’ya ilkay gelmeliydi ama cok gec kaldik
Aynen katılıyorum..

Zeytinli su an antuda "offf bissouma en istedigim oyuncu, sampiyonluk gelir" yaziyor mudur :(

Takım biraz topsuz koşu da çalışmalı eren ve osimhen harici savunma arkasına koşan yok

Herkesin Sara'ya yüklenmesine de sıkıldım arkadaş. Çocuk maç boyu mücadele etmeye çalışıyor evet hala ağır istediğimiz seviye değil ama tek sorun o gibi göstermek de akıl karı değil. Mesela Torreira'ya neden hiç eleştiri yok dün mükemmel bir maç mi çıkarttı neler neler yaptı. Bu sezon kaçak güreşiyor. Eski Torreiradan eser yok. Tek başına orta sahayı sırtlayan Tor nerede?

Okan hoca Saradan mertens çıkarmaya çalışıyor ama olmaz. Herifin vücut çok kalın bir kere ani dönüşleri, dar alan kıvraklığını gösteremiyor. Mevcut kadroda o pozisyonda oynayacak ne mantıklı isim Yunus o zaman da kanattan patlıyoruz Barışın meselesi yüzünden

burhan madem o.saha istiyosun

dün 1 tane sual sorulmadi hocaya basin toplantisinda

dikkatle de takip ettim 1 kişi soracak mi diye

tiriviri suallerle gecti toplanti

Bugün sosyal medyada baskıyı arttırmalıyız. Kalmış iki gün kaleci işi muamma diyor gerizekalılar ya. Geceden beri yönetime etmediğim küfür kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt