Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
3-3tü orta sahayı boşalttık Yedlin kırmızı gördü, son dk gol yedik sonra.

Zeminin içine sıçmasalar o Sivas Rize Karagümrük 3 iç saha maçında 7 puan kaybetmezdik.
Pardon skoru ben 2-2 gibi hatırladım doğru 3-3'e gelmiş.

Olaylı bir maçtı yine... Etebo'nun yıldızlaştığı Kasımpaşa maçından sonra zemin falan kalmamıştı.

Bugün gelişme yok yarın maç var pazar günü artık net isimler çıkmalı ki 1-2 gün içinde sözleşme imzalayıp transferler bitsin

Öyle demediler bu arada listedeki ilk sıra oydu ama peşin istendi para bildiğim kadarıyla ve 30'dan aşağı inmediler o yüzden alınamadı.
Ben bu duruma hiç inanmıyorum maalesef. En son çıkan haberler 5 milyon bedele zorunlu opsiyonsuz kiralayalım filandı. Kabul etmediler haliyle. 25 net versen sana verirlerdi, talibi de yoktu. Haftalar sonra 28'e verdiler zaten.

riza macinda ardaya sans verilmeli, hazirlik maclarinin tek yildiziydi, simdi sans verilmiyor, bana kalsa aponun yerinde simdiden oynatmaya baslardim. essiz bir potansiyeli var o cocugun.

Kopenhag, Paok'un kalecisi Dominik Kotarski'yi transfer dönemi başında 5 milyon €'ya aldı.

Adam CL eleme maçlarında oynadığı 6 maçta sadece 1 gol yedi.

Tamam diğer yunan kaleci kadar potansiyeli yok ama 25 yaşında aslan gibi kaleciydi.

Lammens'in adının geçtiği yerde her türlü kaleye geçebilirdi.

bu isler genelde haftaonu tikaniyor , is gunu olarak yarim cuma,pazartesi,sali kaldi.

yani hadi nerde transferler demeye gerek kalmadi bekleyelim

Geri
Üst Alt