- 25 Temmuz 2011
- 6.995
- 4.041
- 1.938
Hem Zaniolo Hem Barışın gitmesinden sonra o bölgeye transfer yapmamak enayilik olur. Okadar da salak değiller diye umuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şüphelerim varHem Zaniolo Hem Barışın gitmesinden sonra o bölgeye transfer yapmamak enayilik olur. Okadar da salak değiller diye umuyorum.
Hem Zaniolo Hem Barışın gitmesinden sonra o bölgeye transfer yapmamak enayilik olur. Okadar da salak değiller diye umuyorum.
yahu dönem başından beri adam KALECİ diyor. almazsanız ananızı mı desin?Agzini acip bir iki kelime soyler insan. Bir sitemde bulunur.
Emin ol o kadar salaklarHem Zaniolo Hem Barışın gitmesinden sonra o bölgeye transfer yapmamak enayilik olur. Okadar da salak değiller diye umuyorum.
48 saat sıkKüfüre çok yakınım
Son 2 günde yaşananları nöbeti benim açmamış olmam sebebiyle yaşanan aksilikler olarak nitelendiriyorum
İlk sayfadan söylemiştik bugünü göreceğimizi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edit: Recep açmış, eldekilerden olmasak bari.
Fatih Hoca bile konuşamadı o dediğin şekilde. azıcık realitehoca da bi zahmet bu beceriksizlere kol kanat germesin her sene aynı şeyi yapıyor
ben 3 şampiyon apoletli hoca olacam yönetimi itin bir tarafına sokmuştum
transfer konusunda yumuşak kalıyor ve genel şablonda hocayı da suçlu buluyorum
bi si alayımKüfüre çok yakınım
Bana sövebilirsin. BaşlaKüfüre çok yakınım
iste bekledigimiz son dk haberi