Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Heriflerde 18 yabancı var.

Liva
sik
oors
carlos
jiku
mimomic
alvarez
amrabat
fred
fall
semedo
brown
skimanski
nene
duran
nesyri
talisca
becao

En az 5 oyuncu gitmeli ki bir yabancı almalılar
carlos
mimomic
becao
fall

diyelim hadi bis stoper gönderip 5. yabancı os mi alacaklar.

Bu kadar mal bir yönetiliş görmedim alın abi 10 tane daha alın.
Duran Mimovic fall'dan ikisini sayma. U23'teler. 16 yabancının 5'inden çıkıp 1 tane yabancı alabilecekler

mustafa özgür sancar; neom barış transferinden çekilmiş

Bissouma alınmıyor diye Sallai'ye niye sövünüyonuz olm deli misiniz

Yav bi isme takılıp sürekli peşinden gidiyorsunuz allah imkan verse ekrandan çıkıp tokat atacam

Bissouma iyi oyuncu mu iyi oyuncu ama Lemina'nın yerine koyduğunda açık alanda Bissouma'yı nasıl deşiyorlar izle

Lemina bize nasıl ki cuk oturuyorsa, buraya alınacak adam bu adamı dinlendirmek için olmalı

Açık alanda savunma yapamayan adamın bize yararı yok, Bissouma'yı hücuma katkı versin diye alıyorsan zaten ayrı fecaat

Kaç kere izlediniz lan bu adamı adam akıllı doğru söyleyin
15-20 herhalde saymadim daha çokta olabilir. lemina ile bissouma niye ayni anda sahada olmasin bu arada 4-3-3 çift sekiz sekli yav. İsme takılmak ilede ne alakasi var ? orta saha tipi olarak topla alip giden adam profili eksik sende buda biossuma iste tam alacakken sonradan beceremeyip. Yok sakat, yok kokocu vs atmaya gerek yok yalanlari. Fb değil burasi kimse yemiyor 3 iq yalanları. Her beceremedigin adam icin skriniar i alamadilar beli sakatti , kostici beceremediler kronikti bunlari unutmadik yani. Bunlari da alsaydik demiyorum yalan soyleyip beceriksizliklerini kapatamazlar diyorum. Herif ta ocakta soyledi gidecem diye 3 gun kalmis kaleci almadigin için bissouma alamiyorsanda bu beceriksizliktir.

Yav bir tane fotoğraftan ne anlam çıkardınız ortada sıçan oynanıyor buda topa odaklanmış işte.
Arkasını dönmemiş, tek çalışmamış.

birini bulacaklar artık
15 milyondan aşağıya bakmaz olduk.
gs ne ara böyle bir takım oldu
dünyada bir yerlerde ismini az bildiğimiz bir adam kesin vardır.

Elde 20 milyonla gezip kimseyi alamadığımız bir dönem ilginç. Bu paralar hayal gibi geliyor. Kiralık transferde bakılmıyor.

fener niye hoca arıyor 10 gün sonra kongre yok mu

yeni başkan karar verir böyle şeylere

hic etik degil 15 gün fln 2. adam calıstırmalı

Geri
Üst Alt