Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Yok ya, pardon. Bize bilgilendirildi diye çıkınca bu anlaşmanın cevap verme süresi içerdiğini tahmin etmiştim ben. İnşallah haber yansır da siyasi baskı yemeyiz diye düşünüyordum. Taraftar bu hakkın kullanılması ya da para alınması konusunda diretmeli ki siyasetten tel gelmesin. İstiyorlarsa Safi ateşlesin 5 kağıt
Her türlü baskı gelir. Fb'ye gelmesi için siyasilerden telefonlar gitmiştir bile. Engelleyeceğimizi duyarlarsa Dursun'u bizzat ararlar. Ben direteceğimizi düşünmüyorum, keşke yapsak.

City Ederson'a o paraları istemeye devam ederse Donaruma bize kalacak gibi. Son gün operasyonuyla Osimhen gibi kiralık çözebiliriz bir ihtimal

Her türlü baskı gelir. Fb'ye gelmesi için siyasilerden telefonlar gitmiştir bile. Engelleyeceğimizi duyarlarsa Dursun'u bizzat ararlar. Ben direteceğimizi düşünmüyorum, keşke yapsak.
Taraftar baskısına bakar o iş. Ciddi kamuoyu oluşturulmalı yönetim üstünde.

Erzincan peynirine avrupa fazla gelirdi zaten yazilmamasi çok daha iyi olur puaha

Edersonu o kadar tutmayi istiyorlarsa ve bizim genc kaleciye para yetmiyorsa, belese Ortegayi versinler bize. Adami 3. kaleci rolu icin fazla iyi. Üstüne U23 Stoper ve OS ile transferleri kapayalim

kerem ampırı da GS içeriklerini silerek damarımıza bastı enayi sen şimdi naneyi yemedin mi bakalım

Geri
Üst Alt