Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Bütün transferler patlayınca önümüze gelen herkese saldırma günlerimiz

ŞU AN

başlamıştır

Ho

nelson gibi olur bu kalırsa. Bu iş nasıl çözülecek Tuna Köse post atma çözüm üret!
Nelsson gibi olacağını sanmıyorum. Aklı varsa zaten burada kalıp bir şekilde futboluna odaklanacak. Barış gibi Avrupa'da ismini henüz vurgulayamamış birisinin piyasadan silinmesi de çok hızlı olur. Burada kalırsa ki öyle görünüyor, geleceği için ya oynayacak ya da oynayacak. Başka yolu yok onun. Nelsson'un geldiği noktayı görüyoruz

Twitterde uyuyor bugün yav kerem olayı gündemi mahvetti, kalkın yangın başlatın çabuk

Sol stoper, orta saha, kaleci lazım ama beklentim maksimum 1 transfer. Sol stoper şart ama alacaklarını sanmıyorum. Kaleci için uğraşıyorlar muhtemelen. Olursa tek transfer o olur.

Nelsson gibi olacağını sanmıyorum. Aklı varsa zaten burada kalıp bir şekilde futboluna odaklanacak. Barış gibi Avrupa'da ismini henüz vurgulayamamış birisinin piyasadan silinmesi de çok hızlı olur. Burada kalırsa ki öyle görünüyor, geleceği için ya oynayacak ya da oynayacak. Başka yolu yok onun. Nelsson'un geldiği noktayı görüyoruz
ne güzel diyorsun gamemaster şef "AKLI VARSA" !!

Bu FB işlerine bulaşmamış, yeltendikleri an net tavır koymuş olsaydı olası BAY satışı senaryosunda yabancı kontenjanını da düşünerek Kerem'i geri almak en mantıklı hamle olurdu sınırlı sürede... Ancak tabi o kapıyı baştan kapattı Kerem efendi... Kafasız...

Bu FB işlerine bulaşmamış, yeltendikleri an net tavır koymuş olsaydı olası BAY satışı senaryosunda yabancı kontenjanını da düşünerek Kerem'i geri almak en mantıklı hamle olurdu sınırlı sürede... Ancak tabi o kapıyı baştan kapattı Kerem efendi... Kafasız...
Biz yerlilere fazla para vermiyoruz, adamın işi cukka.

Begenmesemde en mantıklı Uğurcan olurdu , çünkü Barışı sildim ben , yerli zorunluluğu konusundada elimiz rahatlardı, çünkü zaman zaman Abdülkerimde oynamayacak , ayrıca elimizden çıkarmak istediğimiz bir, iki oyuncuyuda tsye verebilirdik

Geri
Üst Alt