Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.459
- 22.650
- 1.698
Bu hain cl kadrolarından sonra bizi yarı yolda bırakacak bence satılacakSerhan Türk:''Galatasaray'da Barış Alper hikayesi güzel bitmeyecek.Hoş olmayan bir finale gidiyoruz.''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hain cl kadrolarından sonra bizi yarı yolda bırakacak bence satılacakSerhan Türk:''Galatasaray'da Barış Alper hikayesi güzel bitmeyecek.Hoş olmayan bir finale gidiyoruz.''
Bana da öyle geliyor. 40+ paya verilecek gibi.Bu hain cl kadrolarından sonra bizi yarı yolda bırakacak bence satılacak
Kesinlikle katılıyorum. Üçüne besine bakmayıp yerine adam bakmak lazım. Bir haftaya o fiziksel durum gidince ne olacak. Fiziği ile oynayan biri nasıl toplayacak. Bi de özür falan dilemem demiş. Denizde kum bizde hainBu hain cl kadrolarından sonra bizi yarı yolda bırakacak bence satılacak
Cumartesi diye biliyordum ben. Programda öyle söylemişlerdi sanırım.ŞL Fikstürü bugün açıklanmıyor muydu lan
Renktaş x hesabına baktım da bayağı bayağı kolpaci öyle böyle değil. Serhan dediği için yükseldik biraz herhaldeBu arada Rudy yasaklı olduğu için çok üstünde durmadık ama Icardi-GS haberini yazmış 2022 yılında. İlk yazan o muydu, bilemem tabii orasını. Donna için haberi doğru olabilir genel olarak kolpacı olsa da.
Binde bir işte, belki üfürmüştür birisi Donna özelinde. Yoksa kolpacı zaten.Renktaş x hesabına baktım da bayağı bayağı kolpaci öyle böyle değil. Serhan dediği için yükseldik biraz herhalde
Adamlar oramakoma buramadakoma monaco diyorlar fena mı Velim inspector gadget immonaco neden bütün topçularını satıyor? singo bize geldi, magassa w-ham'a gitti. şimdi de seghir leverkusen'e gidiyormuş.
Serhan'a kil olsam da Dursun baskana en yakin muhabirlerden biri. Ancak ona ragmen Donnarumma imkansiz diyorum.Renktaş x hesabına baktım da bayağı bayağı kolpaci öyle böyle değil. Serhan dediği için yükseldik biraz herhalde