Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 17.178
- 7.618
- 1.948
en dandiği bizimki olmuş
Biz nerdeyiz sen nerdesin renktaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en dandiği bizimki olmuş
Zaniolo için Udinese ile anlaşmışız ama Zaniolo maaşında indirim yapmıyormuş
Kaynak 442 baklava twitter
Renkdaş herşey olabilir, olasılık üzerinden gidersek. Elimizde var mı bir veri? Yok.Nasıl idare edeceğiz koko falan mı temin edelim adama.
Bissoumada kalp sorunu olma ihtimali yüksek. Bunlar kvkk kapsamında tüm dünyada gizli veriler olduğu için kamuoyuna paylaşılamıyor olabilir.
Hocam yapma yav neresi çöptü Allah aşkına tamam hocanın katkıları büyük de çöp flan değildi saydığın adamlar he Hakan, Arif küfür yiyor muydu bazen yiyordu ama belli kumaşı olan adamlardı.Yerlilerin hepsi çöptü, Hakanı da Ergün’ü de, Arifi de… hoca hepsini geliştirdi. Abdullah ercanı istedi alamadı yönetim o dönemde; Abdullah gelmiyorsa Hakanı Abdullah yaparız dedi.. Ergünün röportajını oku, gönderilecek, bir sakat çıkıyor, onun yerine oyuna giriyor, hoca kalsın diyor. son anda takımda kalıyor yani.
Yönetimler hemen hemen aynı. Oyuncular da çok farklı değil. Bir Hagi, bir de tafi yok.
Fatih Terim gibi inanmış biri vardı. İşte Okan Emre gibi alt yapıdan oyuncu çıkarttı, ergünü hakanı oyuncu yaptı filan…
Taraftar şimdiden tepkisini koymalıBu akşamki maç bittikten sonra yada yarın verirler muhtemelen.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendileri söylüyor ben değil renkdaş; Fatih hocanın dokunuşu ile değerlendiler.
60 bin iste alinin rakibine basÇalıştığım firmadan seni fb kongre üyesi yapalım seçim için teklifi geldi ne dersiniz?
Israrla ben yasakli kaynak.paylasmadim diyor
Bizim preste 3 temel problem var..
1. Her zaman takim halinde yapamamamiz
2. Maximum 60-65 dk kondisyonumuzun yetmesi
3. İlk maddeyle alakali iyi pas yapan takimlarin kolay hat kirip kontraya yakalanmamiz..Bu problemi ligde yasamiyoruz cunku dogru durust pas yapabilen takim yok
Aynı fikirdeyim bu konuda.Almasak daha iyi zaten o herifi. Asla o paralar kadar katkısı olmaz bize. Günayın rekabete gireceği birini alır devam ederiz dünyanın sonu değil ki. Bu denklemden Citynin istediğini alarak çıkmasını istemiyorum.
Hakan şükür değil, Ünsal. Karışmasın lütfen. Hocanın oyunu ve katkısı başarıyı getirdi. Hiç biri başka takımda başarılı olamadı. Fatih terim olmazsa, Hakan Ünsal ile İlker Yağcıoğlu arasında Ogun arasında fark olmazdı.Hocam yapma yav neresi çöptü Allah aşkına tamam hocanın katkıları büyük de çöp flan değildi saydığın adamlar he Hakan, Arif küfür yiyor muydu bazen yiyordu ama belli kumaşı olan adamlardı.
Şaka yaptım bir üye ile ilgili, sana bir şey demedim renktaş lolKendileri söylüyor ben değil renkdaş; Fatih hocanın dokunuşu ile değerlendiler.
Birşey demedim zaten renkdaş. Alıntı yapınca cevap verdim sadece. Sıkıntı yok.Şaka yaptım bir üye ile ilgili, sana bir şey demedim renktaş lol
Sahada ölen adam 5 senedir oynuyor yav. Kalp hastalığı varsa hayatını neden riske etsin diye bir kaide yok.Renkdaş herşey olabilir, olasılık üzerinden gidersek. Elimizde var mı bir veri? Yok.
bir çok oyuncu var uyuşturucu kullanan. Bu benim sorunum değil, yeter ki sözleşme beni koruyacak şekilde düzenlensin.
Olasılık üzerinden gidersek kimseyi alamayız veya her alınmayan oyuncuya mutlaka kulp bulunur.
Kalp hastalığı vs varsa zaten doktorlar müsade edemez oyuncunun oynamasını. Oyuncu neden hayatını riske etsin?
Haa doktorlar oynayabilir diyorsa, bunun yakın zamanda örneği var: Ericsen kalp pili ile oynuyor bildiğim kadarı ile.