Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Listelerin verilmesine 3 gün var ama yine hafta sonu hiçbir şey olmuyor. Yarın Pazar. Hiçbir gelişme olmaz.

Sahada ölen adam 5 senedir oynuyor yav. Kalp hastalığı varsa hayatını neden riske etsin diye bir kaide yok.

Ayrıca kendi takımı keyfi olarak mı istemiyor. Koca premier ligde 28 yaşındaki bir oyuncuya talip çıkmıyor.
Biz hem futbolcuyla hem kulübüyle anlaştık.
Bir anda beklemeye geçtik.
Onyedikayla ilgilendik yine demek ki bir oyuncu düşünüyoruz. Olur olmaz, bu olur başkası olur. Bu olmadı diye karalar bağlamaya gerek yok. Bir sıkıntı mevcut ki bekliyor bu transfer.
Bir süre oynamadı, doktorlar müsade etmezse oynayamazlar zaten. Demek ki kalp hastası da oynayabilir. Takımı açıkladı okuduğum kadarı ile, disiplinsiz diye.. finale bile bu yüzden almadılar, geç antrenmana geldiğinden. Avrupa hele de pl disiplinsizi sevmez. Ancak dediğin gibi bir sorun da olabilir, yani keşlik seviyesine ulaşmış bir bağımlılık. Bu da maalesef basına mutlaka yansır. Çünkü toplumlar bunu pek kabullenemiyor tıpkı cinsel saldırı gibi..

Ben hocaya bağlıyorum, çünkü bu bölgeyi gerçekten önemsemiyor. “Sara ve torreira’nın yanına bir de 8 numara lazım” diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız. Diyordu

Teknik ekip değiştirilmez şimdi, nihayet şampiyonluk demek başarı demektir, ancak mutlaka ekibe takviye yapılmalı; irfan filan ile olmaz…

Ekleme; Yaşı sıkıntılı olabilir, ona birşey diyemem. Bunu da uygun bir sözleşme ile halledebilirsin. Hayırlısı olsun bizim için inşallah

Son düzenleme:
Ya bu saçma bahanelere kanar mıyız? İyice bizi fenerli sanmaya başladı bunlar. Sadece kaleci ile bitirip bir de kereme onay verir bunlar.

Sağlık raporu dediği madde kullanımı ile alakalı olabilir diyeceğim de, ben bizim yönetimin hiçbir şeyine inanmıyorum. Almamak için yol yaptırıyor bile olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt