- 22 Ağustos 2010
- 29.791
- 31.656
- 2.638
ben buchi'ye güveniyorum. yazılan şeylerin %80'i yalan diyor. çok az süre kaldı farkındayım da, bir gün daha bekleyeceğim. nadastayım. :dGelen altay :ddd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben buchi'ye güveniyorum. yazılan şeylerin %80'i yalan diyor. çok az süre kaldı farkındayım da, bir gün daha bekleyeceğim. nadastayım. :dGelen altay :ddd
Günay'ı değil ama yaşı nispeten genç ve gelecek için ilk 11'de düşündüğüm bir kaleciyse kiralardım. Oynasın ve hazır olsun diye.Sen muslera varken Günayi kiralarmiydin?
O da dogru.Haber gelmesin zaten, bu beceriksizler gidip bu saatte yeni Cıestalar Jelertler bulup getirecek, boşuna bonservis ve maaş ödeyecez. Böylesi iyi..
Dememeli artık. Hep aynı terane, ya taraftarın içine sinen bir kaleciyi alsınlar ya da istifa etsinler hemenGsnin yazili olmayan kurali transferde son gun nefes alsa yeter der taraftar
Bunları CL için mi boşaltıyoruz yoksa CL'yi boş verdik lig için alırız mı diyoruz sence?cuesta + zaniolo ile ana kontenjandan 2, jelert ile u23'ten 1 kontenjan açmış oluyoruz.
Etmeyecekler sende biliyon bende biliyorumDememeli artık. Hep aynı terane, ya taraftarın içine sinen bir kaleciyi alsınlar ya da istifa etsinler hemen
Iyide şuanda günay konumunda işte mamardashvili adamlarin yedek kalecisi o yaşindan bagımsız. Gunayi kiralamadigimiz gibi onlarda mamarı kiralamaz.Günay'ı değil ama yaşı nispeten genç ve gelecek için ilk 11'de düşündüğüm bir kaleciyse kiralardım. Oynasın ve hazır olsun diye.
Bu saate bırakırsan 50 de konuşulur. 30 istiyorlarsa inan ki insaflılar.. kim bu saatte kalecisi on katını almadan verir ki?Uğurcan için 30 milyonlar konuşuluyor. Ne ara bu delirmişlik seviyesine geldik anlam veremiyorum.
hakka yürüdü deseneSonunda bir renktasimiz dayanamayip ana avrat sovmus
hakka yürüdü desene
Faksla baya hizli oluyor, tecrübeliyiz o konuda.Evraklar hazırlanıyor sürecimiz bile en az 3 gün, nasıl yapacak bizim beceriksizler transfer bu saatten sonra
Yangının en kralını başlatmalı taraftar artık, böyle kepazelik olamaz 3 ayda kaleci bulamadılarEtmeyecekler sende biliyon bende biliyorum