Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.214
- 15.883
- 2.108
kara pazar resmen ulan abicim hiç mi çalışma yok yada var da gizli yürütüyorlar dicem onada imkan yok anonsla gidiyorlar çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro rahatliyor daha ne olsun?Cuesta gitti Jelert gitti Zaniolo gidiyor
Ee?
@Keramettin TANRIVERDİ mahlasımı hem kaleci hem ortasaha olarak revize eder misin?Yine isim totemine mi girsek ne yapsak hea
Kurban lazım tanrılar kurban istiyorKurbanlik ariyorsan ben yokum. Direkt kufur edip oyle banlanmak isterim.
CEOlari bugün aciklama yapmis. Interin 40+5 milyonluk teklifine karsi teklif bile yapmamislar. Yani bu adamlar istedigi rakami alamazsa rest cekiyorlar. Ondan Juventus'da Koopmeiners icin baya ugrasmisti36 taksit kabul eder mi
Cuestanın yeri nasıl dolacak?Kadro rahatliyor daha ne olsun?
hoca da bi zahmet bu beceriksizlere kol kanat germesin her sene aynı şeyi yapıyorla olum sahada kötü futbol vardır hocaya hep beraber sallayalım. Yönetim alamıyor diye hocaya sallamak nedir?
Kendi başına küfredebilirsin renktaş. Buraya küfür yazınca eline ne geçecek?acaba yönetime hakaret ve küfürün cezası ne oluyor öğrenebilir miyim @Alper Altun ? gerçekten merak ediyorum
Metehan var 1 tik daha iyisi cok sukurCuestanın yeri nasıl dolacak?
Tarzi ne? Neyi iyi yapar? Anlat allah askina bilelim. Cunku bayadir izliyoruz arada iyi ṣut atmaktan baska birsey göremiyoruzBarış alperin gideceği senaryoda zanioloyu satmak hata olur elimizde o tarz kanat yok
haklısınKendi başına küfredebilirsin renktaş. Buraya küfür yazınca eline ne geçecek?
1 gun sonra?ben buchi'ye güveniyorum. yazılan şeylerin %80'i yalan diyor. çok az süre kaldı farkındayım da, bir gün daha bekleyeceğim. nadastayım. :d
Bunlar bedava dağıtılan lokmayı bile alamazlarLOKMAAAAAAAAAAAN