Transfer Nöbeti #2

Şu Singo defans oynayan her takımda iş yapar. Hull citynin yerinde olsam alırım. Hatta Davinson da çok iş yapar
30 + %15 pay Singo
25 + bonus Davinson

Bir bakayım dedim buraya, hiç takip etmedim transfer gündemini, eğer kayda değer bir gündem varsa tabi... Gördüm ki tartışılan isimlerin neredeyse hepsi 23 üstü... Halbuki bizim satış yapmadığımız sürece alabileceğimiz 23+ oyuncu sayısı 1. O biri dolduracak kişiyle de sözleşme pazarlığı yapıyoruz bu günlerde hatta, gerçi olmaz o iş o ayrı da... Özetle 10 isim konuşuluyorsa 9'u u23 olmalı yani şurada... Öyle Sallai-Sara-Singo-Torreira-Davinson-Lemina falan satışları/ayrılışları muhabbeti dönüyordu son haftalarda ama satsak taş çatlasa ikisini satarız, ki bence o da düşük ihtimal... Elimizdeki o sınırlı 23+ kontenjanını da çok iyi seçerek kullanmalıyız... Bazı mevkilere ilk 11 oynayacak seviyede ama bütçemize uygun adam bulmamız da hayli zor...

Bu 10+4 varken Muriqi'yi hayli beğenmeme rağmen yedek santrafora 23+ oyuncu alamayız mesela... Davinson gitmeden bir yabancı stoper gelecekse o da u23 olmalı mesela...

Türk oyuncu ve u23 işinde acayip başarılı işler yapmazsak hayli zorlu ve sıkıntılı bir transfer dönemi olacak gibi...

Keramettin abi ve ben temsili
1000074623.webp

Thuram tarzı 1.90 lik ön libero diyince aklıma Patrick Vieara geliyor muazzam oyuncuydu

Böyle uzun kalıplı adamlar bizim ligte iş yapmıyor
Bize lazım profil biraz daha teknik biraz daha seri agresif Melo gibi

Thuram tarzı 1.90 lik ön libero diyince aklıma Patrick Vieara geliyor muazzam oyuncuydu

Böyle uzun kalıplı adamlar bizim ligte iş yapmıyor
Bize lazım profil biraz daha teknik biraz daha seri agresif Melo gibi

Thuram hantal bir adam değil sadece bir tık ayaksız. İyi oyun kurucu ya da pasör değil

Geri
Üst Alt