Transfer Nöbeti #2

Kanat Forvet olarak tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Bu anket kapanacak: .
Bir de 3-5-2 beki almak cok riskli..En basit frimpong leverkusende sov yaparken liverpoolda milli takima bile alinmadi..Bize 3-5-2 deki hemen hemen hicbir oyuncu uymaz ..Ne stoper ne bek ne orta saha o sistemde parlayan adamlar klasik 4lu dizilislerde sicabiliyor

Cisse ve Liverpool'a giden veleti geçen sene videolarini izlemiştim. Cisse biraz ağır oyuncu gibi geldi. Torri bunu da yer

Fransa lig 2 de bundan cok vardir. Gidip 5-10a bulup alacaksin, nasil ki ts olayi bulup aldigi gibi

Gerci hoca +4u topcudan saymiyor malesef. Boṣ biraksak niye boṣ biraktik demez sayin hocamiz. Örnek nhaga
Nhaga aldık ya üstad. Olmuyor öyle dendiği gibi yaw. Uygun değil koşullar buna

Bulup almak mesele değil ki, biz yetiştiremeyiz yani olmuşu almak ya da olmuşa yakınına çok para vermek zorundayız

1780069973635.webp

Fransa lig 2 de bundan cok vardir. Gidip 5-10a bulup alacaksin, nasil ki ts olayi bulup aldigi gibi

Gerci hoca +4u topcudan saymiyor malesef. Boṣ biraksak niye boṣ biraktik demez sayin hocamiz. Örnek nhaga
bu samiyenin yazdığı adamla ilgili olumlu hiçbir yorum okumadım.İnşallah hedef saptırmadır

Başkan ve hoca bu seneyi çantada keklik görmeye devam ederlerse daha lig başlamadan bu iş biter.

Başarıya sürekli aç olman lazım tıpkı ilk şampiyonluğu kazandığımız dönemlerin yaz ayında yapılan transferlerdeki gibi agresif olman lazım ki başarıyı sürdürelebilir kılasın günün sonunda bu doymuş kadronun çoğunluyla yolları ayırıp çat çat yerine adam alman gerekiyor.

devre arası türk muhabirler: başkan sene sonu seçim olması nedeniyle esas parayı sene sonunda seçimi kazanırsa harcamak istiyor.

yaz dönemi türk muhabirler: para saçmak için dk bitmesi bekleniyor.

yaz sonu türk muhabirler: başkan 3-4 nokta transferle dönemi kapatmayı planlıyor

devre arası türk muhabirler: başkan sene sonu seçim olması nedeniyle esas parayı sene sonunda seçimi kazanırsa harcamak istiyor.

yaz dönemi türk muhabirler: para saçmak için dk bitmesi bekleniyor.

yaz sonu türk muhabirler: başkan 3-4 nokta transferle dönemi kapatmayı planlıyor
Sonra Osimhen'in sahada olmadığı an takım anadolu vasfında bir takıma dönüşüyor diye sitem ederler.

Seneyede aynısı olur Osimhen varsa şapka çıkarır stoperleri boğar boşa top çıkarır yoksa puan kayıplarına devam ederiz.

Aston Villa beklendiği gibi Douglas Luiz'in opsiyonunu kullanması. Sara'yı alacaklar gibi. Umarım bizimkiler salaklık yapıp Douglas Luiz'i almazlar ismine kanıp.

Ben hayvan gibi teknik orta saha istiyorum, beyin istiyorum beyin, sokacam siyahi kaslı sevdanıza

Hakan Ç - Torreira
-----B. Silva-----

Şu orta sahayı istiyorum

Şu orta saha var ya öttürür öttürür

Geri
Üst Alt