Transfer Nöbeti #2

Kanat Forvet olarak tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    123
  • Bu anket kapanacak: .
40m euro deger mi bilemedim, ve aradigimiz nokta atisi orta saha transferimi sence?

Arti babasi Lilian Thuram, ogullarinin kariyerlerine cok karisiyormus, Galatasaray secenegi pek sicak degildir bence.
Ben bu arkadaş yerine Lens'ten Sangare'yi almaya çalışırdım. Bu şimdi ikna olsa bile 8 civarı maaş ister yarısına Sangare'yi ikna edersin ve pas konusunda daha iyi bence.

Twitterde gördüğü her infoyu gerçek sanıp araştırma sonucu ortaya çıkmış gibi inanarak söyleyen berk göl yasaklanmalı

Ben bu arkadaş yerine Lens'ten Sangare'yi almaya çalışırdım. Bu şimdi ikna olsa bile 8 civarı maaş ister yarısına Sangare'yi ikna edersin ve pas konusunda daha iyi bence.
Sangare iyi topcuda. en az 25m euro oda, ve PL gitmek istiyormus

Bize direk gelip, performans verebilcek 1 adam var suan oda

Pape Matarr sarr, 30-40m eurolar gomulecekse, kesinlikle ona verilemsi lazim

Mesela,

Magassa - Pape Matarr Sarr orta sahasi bize ucurur gibi

Transfer piyasasına şöyle bir giriş yapmanın vakti geldi artık dursun başkan:

1780078981922.webp

Sangare iyi topcuda. en az 25m euro oda, ve PL gitmek istiyormus

Bize direk gelip, performans verebilcek 1 adam var suan oda

Pape Matarr sarr, 30-40m eurolar gomulecekse, kesinlikle ona verilemsi lazim

Mesela,

Magassa - Pape Matarr Sarr orta sahasi bize ucurur gibi
Sangare'yi ikna edebiliyorsak bir de 25 milyona bırakıyolarsa hemen alırdım. 35-40 isterler bonservisine yoksa Sangare bence Sarr'dan daha iyi. Sarr bu sezon göz önünde değilken biraz pazarı düşmüşken onu da yoklardım açıkçası.

Sangare'yi ikna edebiliyorsak bir de 25 milyona bırakıyolarsa hemen alırdım. 35-40 isterler bonservisine yoksa Sangare bence Sarr'dan daha iyi. Sarr bu sezon göz önünde değilken biraz pazarı düşmüşken onu da yoklardım açıkçası.
gecen yoklamistik ama babasi biz turkiye'yi opsiyon olarak gormuyoruz demisti.

Geri
Üst Alt