Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 113.258
- 100.563
- 5.238
Tek birini alma hakkımız var
Van Dijk mı Konate mi
Van Dijk mı Konate mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konate tabi ki, gelgelelim husumetliyizTek birini alma hakkımız var
Van Dijk mı Konate mi
Icardiyle yollar ayrılmadan revize edilmemeli10+4 kuralının 12+2'ye falan revize edildiği haberi gelse de ferahlasak bayram tatili de biterken
Ben bu arkadaş yerine Lens'ten Sangare'yi almaya çalışırdım. Bu şimdi ikna olsa bile 8 civarı maaş ister yarısına Sangare'yi ikna edersin ve pas konusunda daha iyi bence.40m euro deger mi bilemedim, ve aradigimiz nokta atisi orta saha transferimi sence?
Arti babasi Lilian Thuram, ogullarinin kariyerlerine cok karisiyormus, Galatasaray secenegi pek sicak degildir bence.
Sangare iyi topcuda. en az 25m euro oda, ve PL gitmek istiyormusBen bu arkadaş yerine Lens'ten Sangare'yi almaya çalışırdım. Bu şimdi ikna olsa bile 8 civarı maaş ister yarısına Sangare'yi ikna edersin ve pas konusunda daha iyi bence.
15 dakikaya bugünün 2. maçına çıkacağım inşallah. Ronaldo hıyarını göremedim ama ilk fırsatta akıp gitmiş olabilir.WC ne zaman başlıyor ya eşşolueşşek ronaldonun rollenmelerine bakıp gülelim biraz
Ş.ligine gidecek olan como kucağınıza düşecektir elbet. Heriflerin stoperi kronik diego carlos o da kiralıktıDavinson reisi bir yerlere okutma ihtimalimiz nedir? Araplar bir şeyler bağlasın.
Herif lig bittikten sonra zayıflamaya karar verdi
luisBernardoya 3 yıl 60 m vermek mi
Luis enrique hocama 3 yıl 60 m vermek mi
Sangare'yi ikna edebiliyorsak bir de 25 milyona bırakıyolarsa hemen alırdım. 35-40 isterler bonservisine yoksa Sangare bence Sarr'dan daha iyi. Sarr bu sezon göz önünde değilken biraz pazarı düşmüşken onu da yoklardım açıkçası.Sangare iyi topcuda. en az 25m euro oda, ve PL gitmek istiyormus
Bize direk gelip, performans verebilcek 1 adam var suan oda
Pape Matarr sarr, 30-40m eurolar gomulecekse, kesinlikle ona verilemsi lazim
Mesela,
Magassa - Pape Matarr Sarr orta sahasi bize ucurur gibi
gecen yoklamistik ama babasi biz turkiye'yi opsiyon olarak gormuyoruz demisti.Sangare'yi ikna edebiliyorsak bir de 25 milyona bırakıyolarsa hemen alırdım. 35-40 isterler bonservisine yoksa Sangare bence Sarr'dan daha iyi. Sarr bu sezon göz önünde değilken biraz pazarı düşmüşken onu da yoklardım açıkçası.