- 12 Şubat 2010
- 4.868
- 1.262
- 1.723
Aklen eksik 123 kişi görüyorum. İkisini de istemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklen eksik 123 kişi görüyorum. İkisini de istemem.
Manu sezonu 3 orta sahayla bitirdi 2si gitti/gidecek transfer dönemine de hemen 3 orta saha alarak başlıyolarmış
Tonali + ederson + mateus fernandes
Bizimki de 4 senedir olmayan osya adam almamak için yırtınıyo allahtan leminayı getirdik de takımı 2 sene şampiyon yaptık son 16ya ulaştırdık
Yetenek seti çok kısıtlı bir ekibiz bu yönde hamleler yapmamız lazım
Barış Osimhen yetenekleri kısıtlı müthiş atlet oyuncular Sane desen yetenekli ama bitirici degil
Bir tek elimizde Yunus var ayağına bakıyoruz biraz da sara vardı ikisi yoksa geçmiş olsun duran topa rakibin hatasına bakıyoruz
Topla mesafe katedip şut gol ve asist yapabilecek bir ofansif orta saha birde açık almamız lazım
Bunun musabada üst üste yediği calimlari gosterO kadar vasifsiz bos bir adam ki kelime bulamiyorum yazacak.. goztepede iyi görünebilir amrabatin kayserideki halini atsam yeni kvratshkelia falan denir..
Defans desen yapamaz hucum desen hic yapamaz bizde net olarak bir tarik camdal olur..
Bir ara soton alacak falan diyorlardi keske alsa su an adini unuttugumuz anadolu yerlileri gibi 1 sene sonra kasimpasa falan kiralar..
Anadoludan direk Avrupaya gidip de uzun sure is yapabilen topcu yok en iyisi bence Merih su ana kadar o da en son parayi secti ..Caglar Cengiz falan prime olabilecek yasta tipis tipis ulkeye donmek zorunda kaldi..
Ulan kiralık katilabiliyorsa biz katalım Juventus sen cekilJuventus, Real Madrid’in yıldız orta sahası Eduardo Camavinga’yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor!
@Gazzetta_it
Ulan yeni mi anladin bunuMt antrenman resimlerine baktım kaan ayhan biraz süzülmüş
3 günde zayıfladı adam bizde 3 yıldır 3 gram verememişti
Bu kulüp profesyonel yönetilmiyorrrrrrrrrrr