Transfer Nöbeti #2

barış 60lık değil ama udineseli herhangi bir orta saha 30

fransız ikinci liginde 20 maç oynayan herhangi bir afrikalı 40

ayrıca hull citynin barış kenan hayali kurduğu yerde o işi bizim yapmamız lazım
Kenan'i her önune gelenin kolayca hayal etmesi herkesin Margot robbie ile evlenme isteği gibi bir şey yav. Kenan Pr ekibine bir firca kaymalı, hatta değistirmeli her önune gelen adimı ağzina aliyor diye

Hadi size gurme bir bilgi atayım. Bence çoğunluğun haberi yok. Benim de haberim yok hiç vurgulanmadı.

Bu sene bonservisiyle aldığın 2003 doğum topçunun sözleşmesi 2 sene ve üstü ise seneye de +4 kuralı için geçerli sayılıyor. Diyelim 23 yaşında birini aldın seneye 24 oldu seneye gene kural kapsamında +4 kontejyanına yazabiliyorsun. Sadece oynattığın sene ve takip eden sene

Bazı insanlar sözleşme süresi sonuna kadar sanıyormuş hatta o kadar da değil.

IMG_6880.webp

Hadi size gurme bir bilgi atayım. Bence çoğunluğun haberi yok. Benim de haberim yok hiç vurgulanmadı.

Bu sene bonservisiyle aldığın 2003 doğum topçunun sözleşmesi 2 sene ve üstü ise seneye de +4 kuralı için geçerli sayılıyor. Diyelim 23 yaşında birini aldın seneye 24 oldu seneye gene kural kapsamında +4 kontejyanına yazabiliyorsun. Sadece oynattığın sene ve takip eden sene

Ekli dosyayı görüntüle 323914
2 haftadır bunun savaşını veriyorum hala sözleşme sonuna kadar yazan var.
Bir sene yasadan +1 sene de geçiş ayağına veriyorlar.
Ha aslına bakarsan uygun da 2 sene kullanabileceğin(daha uzun da kullanabilirisin) 3 tane adam alsan bu işi çözersin.
23 yaşında koca amca olmuş elemanlar. 2 sene sonra bunları ana kadroya sokup kurala uymayanları çıkarırsın. Çok etkilemez doğru planlama ile.

Ekli dosyayı görüntüle 323914
bi de bu kural iyi oldu diyenler var

Sara, sallai, davinson, barış = P.l kadrosu işte
200 milyonu ayarla acur seri ol.

Baris 40 milyona hulla, ardından 1907 TL karsiligi kiralik fenere.

Üyeliğimin 360.günündeyim...Neptün'de 1 gün tamamlanmak üzere...göz açıp kapayıncaya dek zaman geçiyor hey gidi hey...
Transfer konusunda diyeceğim odur ki, biz fizikli ve genç topçular alırsak en kötü 2 sene içinde ekmeğini yeriz. Bu sene şampiyon olmayalım ama geleceğimiz kurtulsun

Geri
Üst Alt