Az once de dedim, Leao falan guzel isimler sende istiyorsun onu galiba ama her mevkiye Leao gibi isimler yazilacagina bazi mevkilerde ust seviyeyi gormus, suan dususte olan ama henuz yasi basi gecmemis birilerine de bakabiliriz ozellike ofans mevkisine. Hem hayvan gibi maliyeti de olamaz zaten Leao'nun falan alinmasi o maliyetlere o kadar sacma ki takimin iskeletine en az 2 adam mecburken. Kolo bana o yuzden mantikli geliyor, kiralik anlasma yapmaya bakarsin hatta PSG ile maaslari 50-50 seklinde gibi olursa mis gibi olur. Kendin de dedin zaten Icardi transferini nasil 750 bin euroya hallettik. Simdi oyle bir yonetici yok farkindayim ama Osimhen'siz bu hocanin B plani cikmayacaktir, yine bireysel yeteneklere guvenip o tarzda adamlar ariyordur bile suan.
Mesela sag bek konusu: hayatta sag bek almazdim baskanin yerinde olsam, her sene sana sag bek mi alacam ulen derdim en son aldigi sag bek 30 milyon euroluk oyuncu. Gitsin verim almaya calissin ondan.
O yuzden bazi kilit mevkilere kaliteli topcular getirilsin ama bazi mevkilere de Noa Lang gibi is yapacak ama cok masrafli bir maliyet birakmayacak turden olsa fena olmaz. Kolo'ya ben o yuzden o gozle bakiyordum. Baska oyuncu da bulunabilir belki ama Deniz Gul gelsin yedekte otursun dersek bence sezon icinde cok fena patlariz. Cocugun gunahi yok bu arada , alinsa niye alindi da demem yabanci kuralindan dolayi farkli mevkilere adam aliniyorsa , ama bence biraz daha tecrubeli biri alinsa daha iyi olur ozellikle 3 kulvarda yarisabilen iyi bir kadro istiyorsak,.
Niye noldu?