Transfer Nöbeti #2

İhtiyacımız Olan?

• Kullanılan toplam oy
    178
O kişi leao değil işte adam bitirme özürlü 10 golü zor geçen biri birde süperstar diye gelicek 50 milyon gömülecek gerek yok kolo Muani alırım hem santrafor hem forvet mis gibi
Buna aynen katılıyorum.Cok fazlada huyu var.Biz daha Zaha sendromunu atlatamamisken.Bize çok daha düz takım oyuncusu gerekli.

Kimden verim alacaksın ? Varmı öyle bir potansiyel
Lemina sezonun yarısını bandajla sakat yürüyerek oynadi sözleşme veriliyor
Icardi yürüdü resmen sözleşme teklif ediliyor
Belki Singo ve Yunus kendi seviyelerinin altında kaldı diyebiliriz birazda Jacobs gerisi aynı tas aynı hamam verim filan cikmaz
Her sene sag bek isteyen hoca gidecek her sene sag bek almaktansa once 30 milyon euro verdirdigi oyuncudan verim almaya bakacak. Oyle atip gitmek yok.

Devre arasinda bana Asprilla lazim onu kacirmayalim her mevkide oynatmaya dusunuyorum dedikten sonra cocuk kayboldu gitti bir tek sampiyonluk kutlamalarinda gorduk en son.

Az once de dedim, Leao falan guzel isimler sende istiyorsun onu galiba ama her mevkiye Leao gibi isimler yazilacagina bazi mevkilerde ust seviyeyi gormus, suan dususte olan ama henuz yasi basi gecmemis birilerine de bakabiliriz ozellike ofans mevkisine. Hem hayvan gibi maliyeti de olamaz zaten Leao'nun falan alinmasi o maliyetlere o kadar sacma ki takimin iskeletine en az 2 adam mecburken. Kolo bana o yuzden mantikli geliyor, kiralik anlasma yapmaya bakarsin hatta PSG ile maaslari 50-50 seklinde gibi olursa mis gibi olur. Kendin de dedin zaten Icardi transferini nasil 750 bin euroya hallettik. Simdi oyle bir yonetici yok farkindayim ama Osimhen'siz bu hocanin B plani cikmayacaktir, yine bireysel yeteneklere guvenip o tarzda adamlar ariyordur bile suan.

Mesela sag bek konusu: hayatta sag bek almazdim baskanin yerinde olsam, her sene sana sag bek mi alacam ulen derdim en son aldigi sag bek 30 milyon euroluk oyuncu. Gitsin verim almaya calissin ondan.

O yuzden bazi kilit mevkilere kaliteli topcular getirilsin ama bazi mevkilere de Noa Lang gibi is yapacak ama cok masrafli bir maliyet birakmayacak turden olsa fena olmaz. Kolo'ya ben o yuzden o gozle bakiyordum. Baska oyuncu da bulunabilir belki ama Deniz Gul gelsin yedekte otursun dersek bence sezon icinde cok fena patlariz. Cocugun gunahi yok bu arada , alinsa niye alindi da demem yabanci kuralindan dolayi farkli mevkilere adam aliniyorsa , ama bence biraz daha tecrubeli biri alinsa daha iyi olur ozellikle 3 kulvarda yarisabilen iyi bir kadro istiyorsak,.

Niye noldu?
Bu yüzden bekleyeceğiz yine bahane olarak canım sıkıldı

Yine çok erken ve çok yüksekten uçuyoruz. DK varken Temmuz sonuna kadar transfer işi yaş

1779818297587.webp

Hicbir yerde barinamayip oradan oraya gezen muaniye hayir diyoruz.

Her sene sag bek isteyen hoca gidecek her sene sag bek almaktansa once 30 milyon euro verdirdigi oyuncudan verim almaya bakacak. Oyle atip gitmek yok.

Devre arasinda bana Asprilla lazim onu kacirmayalim her mevkide oynatmaya dusunuyorum dedikten sonra cocuk kayboldu gitti bir tek sampiyonluk kutlamalarinda gorduk.
Singo kalıp oynasın zaten yedeğini Mithat palayi alsınlar saallaiyi sarışınlar. Yabancilari doğru yere alsınlar. U23 olayı var birde

Az once de dedim, Leao falan guzel isimler sende istiyorsun onu galiba ama her mevkiye Leao gibi isimler yazilacagina bazi mevkilerde ust seviyeyi gormus, suan dususte olan ama henuz yasi basi gecmemis birilerine de bakabiliriz ozellike ofans mevkisine. Hem hayvan gibi maliyeti de olamaz zaten Leao'nun falan alinmasi o maliyetlere o kadar sacma ki takimin iskeletine en az 2 adam mecburken. Kolo bana o yuzden mantikli geliyor, kiralik anlasma yapmaya bakarsin hatta PSG ile maaslari 50-50 seklinde gibi olursa mis gibi olur. Kendin de dedin zaten Icardi transferini nasil 750 bin euroya hallettik. Simdi oyle bir yonetici yok farkindayim ama Osimhen'siz bu hocanin B plani cikmayacaktir, yine bireysel yeteneklere guvenip o tarzda adamlar ariyordur bile suan.

Mesela sag bek konusu: hayatta sag bek almazdim baskanin yerinde olsam, her sene sana sag bek mi alacam ulen derdim en son aldigi sag bek 30 milyon euroluk oyuncu. Gitsin verim almaya calissin ondan.

O yuzden bazi kilit mevkilere kaliteli topcular getirilsin ama bazi mevkilere de Noa Lang gibi is yapacak ama cok masrafli bir maliyet birakmayacak turden olsa fena olmaz. Kolo'ya ben o yuzden o gozle bakiyordum. Baska oyuncu da bulunabilir belki ama Deniz Gul gelsin yedekte otursun dersek bence sezon icinde cok fena patlariz. Cocugun gunahi yok bu arada , alinsa niye alindi da demem yabanci kuralindan dolayi farkli mevkilere adam aliniyorsa , ama bence biraz daha tecrubeli biri alinsa daha iyi olur ozellikle 3 kulvarda yarisabilen iyi bir kadro istiyorsak,.

Niye noldu?
yani leao'yu ben devre arasında istemiştim ama şuan eğer barış gitmeyecekse istemem hatta barış gitse bile nötr'üm çünkü o da 433 kenarı olduğundan bizde sıkıntı yaşama ihtimali yüksek he onu yine istesem bile ana plan için olduğu için olabilir kolo'da en başta dediğim gibi sorun sınır,maliyet tamamen yedeğe o işlere girmezdim yoksa kolo kanatta da iyi olsa ok gelsin derim barış giderse ama kanat özellikle bizim oynayacağımız oyunda 4231 kanadı performans 0 olur direkt tamamen ondan karşıyım sadece yedek olmuş olacak.Leao konusunda da yine dediğim gibi Milan'dan bize en uyacak adam Pulisic olur hatta bizi seviye olarak da yukarı taşır direkt ama gelmek isteyeceğini sanmam buralara.Bizim genel olarak aradığımız profilde hem kanat hem forvet oynayacak oyuncu yok gibi bir şey çünkü hem 40-50 metreden top alıp pozisyon yaratması hem forvet oynayabilmesi gerekiyor öyle biri pek yok anca 433e geçeceksin kanat forvetlerle oynayacaksın o zaman mesela Muani sol-sağ forvet olarak olabilir tabii

Geri
Üst Alt