- 16 Haziran 2010
- 200.474
- 152.596
- 6.678
Futbolu takip edelimİsiran Suarez mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolu takip edelimİsiran Suarez mi
Bu konuda botz hakli amirim, hollanda ve portekiz liginden topcu almak riskli, hepsi degil ama cogu balon cikiyor bunun cok örnegi varYav öyle mantık mi olur Gyokeres bizim lige gelmiş olsa gol kralı olurdu
Haklı olduğu bir konu yokturBu konuda botz hakli amirim, hollanda ve portekiz liginden topcu almak riskli, hepsi degil ama cogu balon cikiyor bunun cok örnegi var
Lizbonu izlemiyomki biraz bodo glimt macinda izledim bu herif dikkatimi cekmediFutbolu takip edelim
ispanya almanya ve portekiz riskli bölgeler ordan hiç hayır görmedik en ideali italya fransa ingiltere üçgeninden şaşmayacanBu konuda botz hakli amirim, hollanda ve portekiz liginden topcu almak riskli, hepsi degil ama cogu balon cikiyor bunun cok örnegi var
Herifi tanıyan yok yav twitterda ki fbliler den baskasafi rüzgarın suarez hamlesinden sonra şimdi negatif ne kadar Galatasaraylı varsa doluşur foruma öldük bittik 50 gol atar osimenden iyi falan bile diyenler olacaktır
Isiran suarez hocamLizbonu izlemiyomki biraz bodo glimt macinda izledim bu herif dikkatimi cekmedi
Kuzu burayı aldatma hep kaçaksinIsiran suarez hocam
bravo bakin baymanispanya almanya ve portekiz riskli bölgeler ordan hiç hayır görmedik en ideali italya fransa ingiltere üçgeninden şaşmayacan
ben greenwood fetişistti @Necati Şanlı renktaştan umutluyumHerifi tanıyan yok yav twitterda ki fbliler den baska
Tek sorun orta saha ile zerre alakası olmamasıCan Uzun yeni orta saha olmaya yakın bence ki mantıklı hamle