Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.477
- 23.780
- 3.198
keriz düdükleme operasyonuna kurban gitmeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 40 45 abartı olmaz yawCan uzun yarım sezonluk bi topçu gs kapansa da kurtulsak paralara bak
dünyada futbolcu yetiştiremeyen tek ülke türkiye herhalde
5 milyonluk isveç, savaştaki rusya ukrayna bile patır patır oyuncu yetiştiriyor
Ülkede normal işleyen bir kurum-organizasyon mu kaldı ki. Vasıfsızlık her yerde.dünyada futbolcu yetiştiremeyen tek ülke türkiye herhalde
5 milyonluk isveç, savaştaki rusya ukrayna bile patır patır oyuncu yetiştiriyor
40 da çok abartı, henüz hiçbir şey kanıtlamadı biz o paraya kumar oynayacak bi takım değilizBence 40 45 abartı olmaz yaw
Ha 50 üstü falan yani olmaz o fiyata illa birini buluruz 40 45'e
40+7-8 bonus+ kardan payı kabul ederler sanki. Lakin DK'dan sonra görüşelim diyecektir Frankfurt.
Bu meblağlara Can Uzun transferi yaş. Biz Real Madrid falan değiliz sonuçta.Piyasa çok yüksek. Bana da çok yüksek geliyor bunlar ama kimi alacağız daha uyguna? PSG, 25-30'a Kang In Lee'yi verirse ona ne dersin mesela? Ya da bu Psg transferi iptal olan Batrakov'a benzer para vermek doğru mu? Ben hiç izlemedim mesela onu ilk 11'e rahat yazar mısın?
40+7-8 bonus+ kardan payı kabul ederler sanki. Lakin DK'dan sonra görüşelim diyecektir Frankfurt.
Bunlar kafayı yemiş. Ulan siz bile oynatmiyordunuz adamı ne 60 i