Transfer Nöbeti #2

Kanat Forvet olarak tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    208
  • Anket kapatılmış .
Frankfurtun bi takıma fahiş fiyata çakıp aynı performansla devam eden BİR tane oyuncu var mı

Ustadin bildigi birsey yok da. Böyle böyle dk gecirecez gibi

herifler yarım sezonda double double yapan marmoushu 75e falan verdiler ya , jovic zamanında 2.5 sezon falan istatistik yapıp gitti 60a.Herifler kerizi bulduk diyorlar işte premier ligden falan 30 bile veren çıkmaz totalde oynadığı maç 1 tam sezon bile etmeyen adama.Üstüne bu heriflerin yüksek paraya satıp tutturdukları tek adam da Pacho , yani referansları bile rezil ya buradan messi olsa yine oyuncu alınmaz

dünyada futbolcu yetiştiremeyen tek ülke türkiye herhalde

5 milyonluk isveç, savaştaki rusya ukrayna bile patır patır oyuncu yetiştiriyor

Ama milli takımımız iyi diye düşünenler olabilir.

Milli takımın 10-12 oyuncusu, 5 milyon nüfusumuz olan avrupa alt yapılı maalesef.

80 milyondan oyuncu çıkmıyor.Rezalet.

Piyasa çok yüksek. Bana da çok yüksek geliyor bunlar ama kimi alacağız daha uyguna? PSG, 25-30'a Kang In Lee'yi verirse ona ne dersin mesela? Ya da bu Psg transferi iptal olan Batrakov'a benzer para vermek doğru mu? Ben hiç izlemedim mesela onu ilk 11'e rahat yazar mısın?
Bu meblağlara Can Uzun transferi yaş. Biz Real Madrid falan değiliz sonuçta.

Batrakov'un 20 milyon Euro'ya serbest kalma bedeli olmalı, yatırım yapacaksak bu tarz paralara olabilir mesela. Oynar mı? Iyi oyuncuya benziyor doğru takımda iş yapacak potansiyeli var bence.

Geri
Üst Alt