Transfer Nöbeti #2

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    125
  • Bu anket kapanacak: .
Beyler dalga geçiyorsunuz da 4 sene üst üste şampiyon olduk farkında mısınız? Rakibin bütün pisliklerine rağmen bu başarıyı kazandık. Bu nedenle biraz ardım kalkmış olabilir. Galatasaray bir his takımıdır ve çok büyük tek büyük hissediyorum.

Beyler dalga geçiyorsunuz da 4 sene üst üste şampiyon olduk farkında mısınız? Rakibin bütün pisliklerine rağmen bu başarıyı kazandık. Bu nedenle biraz ardım kalkmış olabilir. Galatasaray bir his takımıdır ve çok büyük tek büyük hissediyorum.
Yenilgiye en yakın olduğun an kendini en büyük hissettiğin andır renkdaş. Tarih her daim şunu gösterdi ki gs' nin en büyük düşmanı kibir ve rehavettir

Yenilgiye en yakın olduğun an kendini en büyük hissettiğin andır renkdaş. Tarih her daim şunu gösterdi ki gs' nin en büyük düşmanı kibir ve rehavettir
Yüzde %100 doğru hatta şöyle ki yenilgiye en yakın olduğumuz bu yıldı eğer bunlardan ders almaz seneye başlarsak gs 100 yılı sona ermiştir.

Sizi İnter ve Milan gibi yapacağız

İsminiz ve kariyeriniz olacak, ama başarınız olmayacak !

Kusura bakma üstat. Evet Galatasaray tek onlar bir. Böyle bir ard kalkması yaşıyorum. Bundan sonra biz ne dersek o olacak

Ekli dosyalar

• 20260606_005534.webp
    20260606_005534.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 5
Yüzde %100 doğru hatta şöyle ki yenilgiye en yakın olduğumuz bu yıldı eğer bunlardan ders almaz seneye başlarsak gs 100 yılı sona ermiştir.
Rakiplerin güçlenirken izleyip başarılarınla böbürlenirsen sonuç o olur malesef. Onlar 1 güçleniyorsa sen elindeki şl kozu ve bütçe rahatlığıyla 2 kat daha fazla güçlenmelisin

Bizim sampiyonluk kupasi daha butun Galatasaray derneklerine gezecek, son 3 sene oyleydi. Simdi Ankarada, yarin kim bilir nereye gidecek, baskan da surekli orada.

1 ay falan transfer beklemeyin.

Dursunun tarzi bu

Sizi İnter ve Milan gibi yapacağız

İsminiz ve kariyeriniz olacak, ama başarınız olmayacak !

Kusura bakma üstat. Evet Galatasaray tek onlar bir. Böyle bir ard kalkması yaşıyorum. Bundan sonra biz ne dersek o olacak
Bunun devam etmesi için daha da güçlenmeliyiz. Özellikle hedef lig üstüne bir de avrupada büyük başarılar olmalı.

Rakiplerin güçlenirken izleyip başarılarınla böbürlenirsen sonuç o olur malesef. Onlar 1 güçleniyorsa sen elindeki şl kozu ve bütçe rahatlığıyla 2 kat daha fazla güçlenmelisin
4 tane yaz transfer dönemi yaşadık bu sene 5'nciyi yaşıyoruz başkana bir gram güvenmiyorum, güvenmeyeceğim.

4 transfer döneminde de net Gardi'nin payını konuşuyorsak orada ne plandan ne programdan konuşabiliriz adam Osimhen getiriyor daha ne yapacak dua edelim de Osimhen geldi onunla şampiyon olduk bu senede yine elleri açıp Gardi düşeş atsın belki Vini çeker diye bekleyeceğiz.

Geçen sene Sane'yi o tarihte açıklamak başarıydı ama rotasyon konusu rezalet ötesiydi 4 kontenjan(Yusuf Demir'i saymıyorum) boştayken hem CL hem lig hem kupa hedefiyle yola çıkmamız kadar saçma bir iş olamazdı. Bile isteye göre göre risk aldık bu plan değil program değil kumardır.

4 seneye güvenerek şunu rahatlıkla söyleyebilirim 3 ay leş atarız Gardi düşeş atarsa şampiyon oluruz atamazsa gs yüzyılı biter.

4 tane yaz transfer dönemi yaşadık bu sene 5'nciyi yaşıyoruz ben başkana bir gram güvenmiyorum, güvenmeyeceğim.

4 transfer döneminde Gardi'nin payını konuşuyorsak orada ne plandan ne programdan konuşabiliriz adam Osimhen getiriyor daha ne yapacak dua edelim de Osimhen geldi onunla şampiyon olduk bu senede yine elleri açıp Gardi düşeş atsın diye bekleyeceğiz.

Geçen sene Sane'yi o tarihte açıklamak başarıydı ama rotasyon konusu rezalet ötesiydi 4 kontenjan(Yusuf Demir'i saymıyorum) boştayken hem CL hem lig hem kupa hedefiyle yola çıkmamız kadar saçma bir iş olamazdı.

4 seneye güvenerek şunu rahatlıkla söyleyebilirim 3 ay leş atarız Gardi düşeş atarsa şampiyon oluruz.
Erden timur zamanında sağlam temel attı bunlarda üstüne yarım yamalak kulübe yaptı idare ettik geldik işte. Arada bir gardi piyangosu osimhen geldi Allah'tan. O ilk yönetime erden timur girmese 4 senede 1 şampiyonluk bile gelir miydi şüpheliyim

Erden timur zamanında sağlam temel attı zamanında bunlarda üstüne yarım yamalak kulübe yaptı idare ettik geldik işte. Arada bir gardi piyangosu osimhen geldi Allah'tan. O ilk yönetime erden timur girmese 4 senede 1 şampiyonluk bile gelir miydi şüpheliyim
Gardi ile ilk işbirliğini yaratan Erden Timur'du o olmasa zaten olmazdık ama genel anlamda plan, program konusunda inanılmaz eksik bir kulübüz sürekli fırsatlar üzerine konuşuluyor yönetimden bir kişide çıkıp arkadaşlar 1 kontenjan boş bırakalım geri kalanı erkenden bitirelim ondan sonra Ağustos-Eylül gibi fırsat çıkarsa 1 tane alırız.

Bizim hayalimiz 1 fırsat transferide değil hepsinin fırsat olmasını istiyoruz sonra oyuncu pahalanıyor, kulübü satmak istemiyor sürekli bahaneler başlıyor ortada kalıyorsun.

Ucuz olsun, iyi oyuncu olsun, kiralık olsun, satın alma opsiyonu zorunlu olmasın bir şey diyim mi oldu da Osimhen alamasaydık muhtemelen paket olmuştuk.

Gardi ile ilk işbirliğini yaratan Erden Timur'du o olmasa zaten olmazdık ama genel anlamda plan, program konusunda inanılmaz eksik bir kulübüz sürekli fırsatlar üzerine konuşuluyor yönetimden bir kişide çıkıp arkadaşlar 1 kontenjan boş bırakalım geri kalanı erkenden bitirelim ondan sonra Ağustos-Eylül gibi fırsat çıkarsa 1 tane alırız.

Bizim hayalimiz 1 fırsat transferide değil hepsinin fırsat olmasını istiyoruz sonra oyuncu pahalanıyor, kulübü satmak istemiyor sürekli bahaneler başlıyor ortada kalıyorsun.

Ucuz olsun, iyi oyuncu olsun, kiralık olsun, satın alma opsiyonu zorunlu olmasın bir şey diyim mi oldu da Osimhen alamasaydık muhtemelen paket olmuştuk.
O ilk yaz transfer dönemi bu 4 yıllık şampiyonluğun temeliydi. Torreira, mertens, icardi aynı transfer döneminde 6 milyon bonservis ve makul maaşlara geldi ve 3 oyuncu da gs efsanesi oldu, gs tarihinde benzeri azdır

O ilk yaz transfer dönemi bu 4 yıllık şampiyonluğun temeliydi. Torreira, mertens, icardi aynı transfer döneminde 6 milyon bonservis ve makul maaşlara geldi ve 3 oyuncu da gs efsanesi oldu, gs tarihinde benzeri azdır
Mertens ayrılacak koskoca sene 1 tane planlama olmaz mı yaw koca seneyi 10 numarasız geçirdik Sara atıyoruz kaleci çalıştırır gibi şut atıyor, İlkay atıyoruz yürüyecek hali yok bu kadar başarısız yönetilip bu kadar başarılı olan kulüp abartısız dünyada yoktur Real kalk büyüğün geldi.

Muslera ayrılacak yine aynı şekilde 1 senedir belli yine plan yok program yok son gün Uğurcan işi olmasa apaçık ortada kalmıştık muhtemelen şampiyonluğuda vermiştik.

Mertens ayrılacak koskoca sene 1 tane planlama olmaz mı yaw koca seneyi 10 numarasız geçirdik Sara atıyoruz kaleci çalıştırır gibi şut atıyor, İlkay atıyoruz yürüyecek hali yok bu kadar başarısız yönetilip bu kadar başarılı olan kulüp abartısız dünyada yoktur Real kalk büyüğün geldi.
Bu is biraz Okan'da bitiyor. Adamin oyuncu tercihleri cidden berbat.

Bu is biraz Okan'da bitiyor. Adamin oyuncu tercihleri cidden berbat.
Hocanın söylemlerini net eleştiririm, taraftara karşı bazen gereksiz söylemlerde bulunuyor, sistemini net eleştiririm ama Singo hariç tutuyorum net böyle hocanın istediği adamları vaktinde getiremediler.

Bissaka, Doue'nin alternatifi nasıl Jelert olabiliyor ya akıl sıra erdiremiyorum hoca yönetimi kollamak için sürekli kendini atıyor kredisi olduğu için göğüs geriyor da 2 atletik adamın yanına cılız adam nasıl o listede oluyor.

Resmen koskoca kulüp menajerin elinde çocuk oyuncağı olmuş.

Geri
Üst Alt