Yapılan transferler ve mevcut kadro kalitesini nasıl buluyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    225
  • Anket kapatılmış .
al hilal şerefsizi fbnin oyuncuya 20m domalıyor bizimle ismi çıkanlarada full sulandı hep kodumun arapları.
ifb yöneticisinin oralarda çok sağlam bağlantıları var, ismini unuttum. 3-5 maç oynayıp sonra bir daha kadroya giremeyen Yusufun 22 milyona oralara gitmesi tesadüf değil. Yani hertürlü şike yalan dolan oluyor oralarda. İfb de zaten burda bu işin kompetanı bayrak taşıyanı.

+ duran, talisca

Anlasamayiz bu konuda besbelli. A dan Z ye her sey planinda gidiyor diyorsan cok farkli noktalardan bakiyoruz demektir.
A dan Z ye herşeyi planlı yapacak adam yok diyorum bende sana

erden timur dönemlerinde de hep bişeyler oldu herşey güllük gülistanlık gitmedi

dursun kötünün iyisi denilebilir diger başkan adaylarına bakınca eşref burak falan

ha erden başkan olacaksa tabi ki dursun gitsin isterim arada daglar kadar vizyon farkı var

İptal olmasi cokta kotu olmadi onun, baya overpay olurdu ki zaten baskan kafasindakini ne hikmetse son dakikada getirdi. Agustos basinda da bu paraya alirdin ugurcani.

Temmuzda yapman gerekirdi daha ucuz transferi, olmadiysada ay basinda ugurcannverirdin ayni parayi

O ayakçı dediğin gibi Arap Yarımadası'nda sözü geçen biriymiş. Barış Alper olayıyla ilgili de burnuma pis kokular geliyor. Ali Koç bir defasında yerli oyuncularından iyi verim alıyorlar demişti. Altından organize kötülük çıkarsa şaşırmam...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet yok

erden timurlu sürecleride yaşadık son gün alınanlarıda gördük cünkü

erden timurun fark yarattıgı yer topcularla iletişim ve projelerdi
Adamin boyle bir butcesi mi vardi? Son gun aldiklari oyunculara bak hangi paralara alinmis sonra bu yaz donemi harcanan paraya bak.

A dan Z ye herşeyi planlı yapacak adam yok diyorum bende sana

erden timur dönemlerinde de hep bişeyler oldu herşey güllük gülistanlık gitmedi

dursun kötünün iyisi denilebilir diger başkan adaylarına bakınca eşref burak falan

ha erden başkan olacaksa tabi ki dursun gitsin isterim arada daglar kadar vizyon farkı var
Orda hemfikiriz.

Farazi olarak bakinca benim inancimda,bu butce ve ortam , iceriden arkasini oymayanlar olsa , disaridan 7/24 ugrasilmasina karsi camia kendisini korusa Erden Timur en az 1 gomlek daha yukari tasimisti kulubu.

Tamamen transfer olarak bakmiyorum tabii ki bu olaya.transfer hatta cok ufak bir kismi bu konunun.

Böyle birşeyin doğru olabileceğine ihtimal vermiyorum. Yönetimin yapmadığı saçmalık, aptallık kalmadı ama buna müsade edeceklerini asla düşünmüyorum. Ortalığı karıştırmak için atılmış tweet, fazlası değil. Neymiş barış yedek olmasın diye lookman dan vazgeçilmiş, tam komedi...

Geri
Üst Alt