erden timurda gardi ile calısıyordu hic bi fark olmayacaktı
Ya recep buna sen bile inanmazsin yapma gozunu seveyim.

Hic bir soru isaretin yok yani transfer planlamasi ve politikasinda su an yani?

Adam sana davinson , tor mertensi getirdi, bonservissizlik icinde hatalida olsa taraftari heyecanlandirabildi( tabii zor oldu bazi oyuncular) ..kaymagini mevcut yonetim yedi genel anlamda (baskan demiyorum dikkat et tum yonetim diyorum)

Kohn ve Zaniolonun gitmesi o kadar iyi oldu ki sunu bile dert etmeniz komik.. 2 tane tas gibi sol bek var zaten Zaniolo desen antrenmanda 2 guldu diye millet kalsin diyor bu herif birakmasa da futbol kendisini birakti haberi yok..

Bos alternatif olacagina birakin maasini baskasi odesin 3 krs para kazanalim..
İlaveten ben 2 yabanci bekliyorum lig icin daha zaman var bos gecmezler..Yapilmasa da kohn zaniolo gibi gereksizler niye gitti diye sorgulayacak degilim..

Hic bir soru isaretin yok yani transfer planlamasi be politikasinda su an yani?
evet yok

erden timurlu sürecleride yaşadık son gün alınanlarıda gördük cünkü

erden timurun fark yarattıgı yer topcularla iletişim ve projelerdi

Abi zanioloyi niye yolluyorsun ozaman birak alternatif olarak kadroda kalsin nebicim planlama bu

Abdulkerime bu forumda büyük haksızlık ediliyor.
Sadece forumda değil ki sosyal medya yüzünden tribünde de böyle bir yaklaşım başladı.

Yok hantalmış yok bilmem ney... Adam o kütle ile tabi ki ağır olacak ki bence yine de o fiziğe göre hızı gayet normal.

Takımdaki herkesten Davinson atletliği bekleyemezsin. Böyle bir dünya yok zaten.

Ajax maçında Brobley gibi bir adam Davinson'u fiziksel olarak ezdi. Davinson karşılık bile veremedi o maç.

evet yok

erden timurlu sürecleride yaşadık son gün alınanlarıda gördük cünkü

erden timurun fark yarattıgı yer topcularla iletişim ve projelerdi
Anlasamayiz bu konuda besbelli. A dan Z ye her sey planinda gidiyor diyorsan cok farkli noktalardan bakiyoruz demektir.

Arabistan’a gitmiş 3 futbolcunun peşini bırakmamak lazım. Stoper Zeze,10 numara Enzo Millot ve alt yapımızdan yetişmiş karşı tarafta oynamış Yusuf Akçiçek. İlerde Arda-Yusuf Akçiçek stoper ikilisini görmek isterdim. O çocuk kesinlikle Fenerbahçe’li değildir.

Hic bir soru isaretin yok yani transfer planlamasi ve politikasinda su an yani?

Adam sana davinson , tor mertensi getirdi, bonservissizlik icinde hatalida olsa taraftari heyecanlandirabildi( tabii zor oldu bazi oyuncular) ..kaymagini mevcut yonetim yedi genel anlamda (baskan demiyorum dikkat et tum yonetim diyorum)
Boey gidişi sorunlu oldu yalnız. Gönül alarak gitmedi istediğimiz şartlara gitti o ayrı.

Geri
Üst Alt