- 27 Haziran 2009
- 5.656
- 1.338
- 2.248
Geç form tutuyor, yeteneklerinin bilincinde oynarsa sorun çıkarmıyor ama karşısında ciddi rakip çıkınca zorlanıyor.Abdulkerime bu forumda büyük haksızlık ediliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geç form tutuyor, yeteneklerinin bilincinde oynarsa sorun çıkarmıyor ama karşısında ciddi rakip çıkınca zorlanıyor.Abdulkerime bu forumda büyük haksızlık ediliyor.
Ya recep buna sen bile inanmazsin yapma gozunu seveyim.erden timurda gardi ile calısıyordu hic bi fark olmayacaktı
abvDudullu civarı pasif gibi nöbet
evet yokYa recep buna sen bile inanmazsin yapma gozunu seveyim.
Hic bir soru isaretin yok yani transfer planlamasi be politikasinda su an yani?
düşman kazandıkal hilal şerefsizi fbnin oyuncuya 20m domalıyor bizimle ismi çıkanlarada full sulandı hep kodumun arapları.
Bu yüzden lookmani baris gidisi alakasiz alacaktik.Arabistan'da transfer donemi hala acik, yani Baris konusu boyle devam ederse o ihtimal milli arasi sonrasina kadar devam edecek.
Performans verdi Kampta hadi yine onu sattık onu anlayabiliyorum ama Zaniolo gerçekten Şu aşamada Mantıksız bir hamle olduKohn'u napacaktik? Zaniolo neyse de.
al hilal şerefsizi fbnin oyuncuya 20m domalıyor bizimle ismi çıkanlarada full sulandı hep kodumun arapları.
Sadece forumda değil ki sosyal medya yüzünden tribünde de böyle bir yaklaşım başladı.Abdulkerime bu forumda büyük haksızlık ediliyor.
Anlasamayiz bu konuda besbelli. A dan Z ye her sey planinda gidiyor diyorsan cok farkli noktalardan bakiyoruz demektir.evet yok
erden timurlu sürecleride yaşadık son gün alınanlarıda gördük cünkü
erden timurun fark yarattıgı yer topcularla iletişim ve projelerdi
fenerlinin olduğu yerde vardır bir bit yeniği şerefsiz itler
Boey gidişi sorunlu oldu yalnız. Gönül alarak gitmedi istediğimiz şartlara gitti o ayrı.Ya recep buna sen bile inanmazsin yapma gozunu seveyim.
Hic bir soru isaretin yok yani transfer planlamasi ve politikasinda su an yani?
Adam sana davinson , tor mertensi getirdi, bonservissizlik icinde hatalida olsa taraftari heyecanlandirabildi( tabii zor oldu bazi oyuncular) ..kaymagini mevcut yonetim yedi genel anlamda (baskan demiyorum dikkat et tum yonetim diyorum)