Yapılan transferler ve mevcut kadro kalitesini nasıl buluyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    225
  • Anket kapatılmış .
İlkay dışında orta saha almadığımıza göre Berkan dahil hiçbir orta saha oyuncusu ayrılmamalı.

Dostum Sl icin bu rotasyon fena sayilmaz en azindan ilkay elimizi rahatlatti..3 kontenjan bos berkanla zaten SLye cikilmazdi genc bir yabanci orta saha alalim berkan gidebilir berkan kadar kaan da oynar merkezde..
Lig icin yapilacak transferlerin de bize artisi cok olur lemina veya toreira yorgun mu surersin yeni topcuyu

Çok iyi 5 transfer yaptık ama dönemin sonunu biraz daha iyi bitirebilirdik, Birde Barış olayı transferin son döneminde tat kaçırıcı oldu ama madem kalacağı söyleniyor bu durumun çözülmesi lazım.

Ligden sol stoper kim var?
Batagov desek bu sefer cidden tesisi yakarlar.
Adil'i verirler mi?

Ugurcan a overpay yapip fener deplasmani icin daha iyi trabzon kadrosu isine destek cikmak ha?

Dostum Sl icin bu rotasyon fena sayilmaz en azindan ilkay elimizi rahatlatti..3 kontenjan bos berkanla zaten SLye cikilmazdi genc bir yabanci orta saha alalim berkan gidebilir berkan kadar kaan da oynar merkezde..
Lig icin yapilacak transferlerin de bize artisi cok olur lemina veya toreira yorgun mu surersin yeni topcuyu
1 sol stoper
1 6 - 8
1 sağ ayaklı kanat

Rasitsa'yi versinler 3 milyona

Tescilliler kesin Lookman'a sulanacak

Hatta belki Laporte'ye bile sulanabilirler

Şöyle fırsatlar gelmiş ayağına halen lay lay lom takılan bir yönetime sahibiz

Lookman

Laporte

Hakan

Al üçünü 2 sene daha başkanlığını ilan et işte

Ama nerede o vizyon

Bunlar ancak son gün gidip Uğurcan'a 30 milyon para bayılsınlar

Kısacası bu kadro ile CL'de başarı filan hikaye

Ve yarın itibariyle bu yönetim derhal istifa etmeli

Yeter artık Bıktık GS'ın hakkını savunamayan acizlerden

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene Leminasız saçma sapan takımlara elek oldu takım. Bir sürü 2-3 farklı üstünlüğü ya kaybetti ya kaybetmeye yaklaştı. Bunların arasında lig maçları da var. Ancak Lemina gelince dengeler oturdu ve bir daha hiç öyle maçlar oynamadık. Az gol yiyen ve maçlarını kazanan bir takıma dönüştük. Avrupa'da da keşke Lemina olsaydı dedik. Buraya kadar doğru mu?

Bu sene çok daha dişli takımlarla mücadele edeceksin ve dolayısıyla dönüşünde de takımca hem fiziksel hem mental çok yorgun olunacak. Yani geçen seneki EL'den de beter. Lemina da genç bir adam değil ve çok yük bindiğinde sakatlanma riski olduğunu teknik kadro defalarca söyledi. Özellikle bu CL sürecinde Lemina'yı çok üst üste oynatırsak performansında düşüş veya sakatlık ihtimali çok yüksek ve kadroda onu yedekleyecek güvenilir bir isim almadık. Yani hem sakatlanınca yerini dolduracak güvenilir biri yok, hem de rotasyona sokup onu diri tutmak istesek güvenilir biri yok. Var da geçen sezonu kötü geçirmiş Berkan var yani...

Bu durumda Lemina'ya bir şeyler olsa geçen sene Lemina'sız dönem gibi kevgire dönmemiz hiç de şaşırtıcı olmaz. Benzer riskler Torreira için de geçerli ayrıca. Torreira'da belki Lemina'daki yüksek riskten bahsedemeyiz AMA onun da yoğun CL fikstürü döneminde dinlenmesi vs gerekecek, en çok yük binen oyuncumuz olabilir. O yüzden ben yukarıyı Lemina özelinde yazmış olsam da aslında ikisini fazla aratmayacak seviyede bir rotasyon oyuncusunun olması gerekliydi diye düşünüyorum. Belki tek bir yedekten bahsediyoruz ama geçen seneyi düşününce o yedek çok kritik bir parça olabilir.

Diğer herkesi bilmem ama benim sorunum veya endişem bu...

Bu arada Barça'ya kafa tutmamız, çok zayıf bir ekip olduğumuzun farkında tamamen reaktif bir oyun oynamamızla alakalıydı. Okan Hoca'nın öyle bir tarzı yok. Bayern deplasmanında bile aynı oyunu oynamak isteyen bir hoca. Şimdi elinde ana plan olarak bu kadar ciddi bir kadro varken elbette onu deneyecektir. Bu oyun eforlu da bir oyun üstelik. Bu da kadrodaki ufak zaafların yaratabieceği hasarı artırır...

Benzer fikirdeyiz ben kadro cok ideal diye idda etmiyorum zaten son paragrafta demek istedigimi anlamissin..
Alirsin lig icin bir yabanci orta saha leminayi da dinlendirirsin arada

Yazın basinda osimhenden bile umudunuz yoktu suanki gelinen seviyeye bak sane İlkay Singo Osimhen ama hala absürt beklentiler var.

Bir iki takviye daha yapılabilirdi orada okeyiz ama vahim bir durum yok ortada bunu kabul edelim.

lpooldan evinde 6 yiyince alıntılarım bu mesajı

hayal etmek iyidir
ama hayalcilik adamı batırır

apoyu kievliler rigaslılar dövdü sahada
lemina torreira avrupa için yetersiz kalacak

hucumunda yunus ve osimhen harici şapkadan tavşan çıkarsn kimse YOK

barış efendi rigaslılara kievlilere bile üstünlük kuramadı sahaya clde iyice belli olacak kazmalığı
oralarda fizik kaliten 0

sağbekin ne olduğunu bilmiyoruz

eren clde çok sırıtacak göreceksiniz

nasıl umutlusun sen söyle!

Geri
Üst Alt