Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 26.038
- 21.227
- 2.738
Madem transfer yapmayacaktınız gariban Cuesta'dan ne istediniz kardeşim!
Asgari ücret alması mı göze battı!!
Asgari ücret alması mı göze battı!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada hak veririm, ben biraz daha kabaca bakiyorum/ basit denklem olarakBarıştan gelen para direkt lookmanı karşılasa bile yanlış transfer olurdu bence
Son sözleşmesi olacak adama o bonservis verilmez
Cuma halısaha maçım var vücut kitle endeksim 30 bende bunun kadar kosabiliyorum varsın varacağı yere konuşmaya lüzum yokHay zaniolonuza yaw 30 yasinda Serie C'ye dusecek adam icin yaygara kopuyor
vay tosun vayCuma halısaha maçım var vücut kitle endeksim 30 bende bunun kadar kosabiliyorum varsın varacağı yere konuşmaya lüzum yok
ugurcan son gun kucaga dusuldu diye farkli maas istememis bu arada. ilk gun anlasilan neyse aynen onu kabul etmis bizden yine.
Lookman alınacak olsa okan hayır demezdi bence barış kalmasına rağmen . İcardi varken osiye hayır demedi adam
Şu an bir transfer yapacağız deseler hangi mevkiye ne tip bir topçu isterdin ağabey?
8 istedi 10 istedi diyen şerefsizler vardı birdeugurcan son gun kucaga dusuldu diye farkli maas istememis bu arada. ilk gun anlasilan neyse aynen onu kabul etmis bizden yine.
İste bu yuzden inanilamz kizginim adama. En olmayacak zamanda durduk yere.Barış efendi bu olaylardan 4-5 gün önce Galatasaray mutluluktur paylaşımı yaptı. o 5 günde ne değişti de bu hale geldin.
kadro dar falan degil. kadro dar diyenler begenmedigi oyunculari hic saymiyor.Abi siz iyi misiniz yaw ? Mertens 2. Devre dogru durust sans bulmadi demirbayi saymayin.. Bu takimdan dise dokunur kim ayrildi bir tutturulmus rotasyon dar ?
Sane - Singo - İlkay 3 tane onemli mevkiiye takviye gelmis..Bugun ideal 11 kursan
yedeklerin
Sara- Sallai- Baris- İcardi - Arda Unyay- Kaan - Jakobs- Gunay falan..
Adam eksigimiz var diyenleri anliyorum da artik aglamaya donunce hic cekilmiyor..
Su kadroyu adam gibi oynatamazsa Okan otursun dusunsun nesi var bu takimin terim kimlerle barcaya kafa tuttu
Akgandalf lazım renktasim. Rohanin kralini uyandirmak lazımİste bu yuzden inanilamz kizginim adama. En olmayacak zamanda durduk yere.
Yani oyunda olsak Mindflayer falan var , mindcontrol durumu falan var ne bileyim medya ekibinde Yuri falan calisiyor diyecegim.
Hayretler icindeyim hala nasil bu duruma geldi diye