Barıştan gelen para direkt lookmanı karşılasa bile yanlış transfer olurdu bence

Son sözleşmesi olacak adama o bonservis verilmez
Orada hak veririm, ben biraz daha kabaca bakiyorum/ basit denklem olarak

Bayern, tottenham alamaisken ve onunde duruyorken , hem problem adaminin olayini cozuyorsun hem alternatifini aliyorsun(osimhen ilede uyumlu herif)

Baris'in 3 ay once izledigimiz adama geri donus yapacagina inancim pek yok ondan boyle bakiyorum. Olsa zaten istemem bile, baris gibi adami bulamazsin.

Ha su da var: bilmiyorum oralara gider mi bu is ama. Sen CL de gruptan cikarim, kis transferinde zorlarim ederim bilemem. Ama idmansiz vs bi radam olur.

Sonucta lookmanda 28 yasinda(dogru hatirladim umarim) vs aslinda dedigin dogru o para etmez bonserviste (tipki calhanoglunun bence 20 etmeyecegi gibi)

Ne bilim bir formul olusabilirdi sanki- rakibin yok su an transferde cunku

Gardi neden uzun süredir ortalıklarda yok bunlar adamı küstürdüler falan mı en azından bir çıkar görünürdü herif

Barış efendi bu olaylardan 4-5 gün önce Galatasaray mutluluktur paylaşımı yaptı. o 5 günde ne değişti de bu hale geldin.
İste bu yuzden inanilamz kizginim adama. En olmayacak zamanda durduk yere.

Yani oyunda olsak Mindflayer falan var , mindcontrol durumu falan var ne bileyim medya ekibinde Yuri falan calisiyor diyecegim.

Hayretler icindeyim hala nasil bu duruma geldi diye.
Haziranda dese bunu, gikim cikmaz. Agustos ortasi acayip amator hareket yani ve tek motivasyonu para .

Istenmeyenleri beklediklerinden daha kolay cikardilar bu yüzden eksik kaldik yabanci icin ;D

Abi siz iyi misiniz yaw ? Mertens 2. Devre dogru durust sans bulmadi demirbayi saymayin.. Bu takimdan dise dokunur kim ayrildi bir tutturulmus rotasyon dar ?

Sane - Singo - İlkay 3 tane onemli mevkiiye takviye gelmis..Bugun ideal 11 kursan
yedeklerin

Sara- Sallai- Baris- İcardi - Arda Unyay- Kaan - Jakobs- Gunay falan..

Adam eksigimiz var diyenleri anliyorum da artik aglamaya donunce hic cekilmiyor..
Su kadroyu adam gibi oynatamazsa Okan otursun dusunsun nesi var bu takimin terim kimlerle barcaya kafa tuttu
kadro dar falan degil. kadro dar diyenler begenmedigi oyunculari hic saymiyor.

İste bu yuzden inanilamz kizginim adama. En olmayacak zamanda durduk yere.

Yani oyunda olsak Mindflayer falan var , mindcontrol durumu falan var ne bileyim medya ekibinde Yuri falan calisiyor diyecegim.

Hayretler icindeyim hala nasil bu duruma geldi diye
Akgandalf lazım renktasim. Rohanin kralini uyandirmak lazım

Geri
Üst Alt