3 yabancı kontenjanı boşken, bir santrafor almalıydık. osimhen 2-3 hafta olmayacak olsa, hiç hazır olmayan icardi ve ne vereceği belli olmayan barış var alternatif olarak. bence stoperden de önemliydi. bir santrafor almalıydık. kalan zamanda, lig için umarım alırız.

Benim anlamadigim zanioloyi niye yolluyoruz. Ne alaka anlamadim
Ve su an rakibin yok, pit diye alirsin - pazarlik yapamaz bu yonetim tabi o yuzden 50lik olursun .

Ama baris isiyle sana 10-15 yazar. Maasida oyle muazzam olacagini dusunmedigim icin sasiriyorum zaten.

Barışı listeler verildikten sonra satarlarsa telefon muhabbeti yüzde yüz gerçektir az daha sabredelim görücez olacakları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah aşkına izin verin bugünlük ana avrat sovelim yönetime. Hakanı yüz üstü bırakıp barışı satmadilar. Sizin ben....... gidin Allah aşkına taga destek verin.

Barış öyle bir çar ki hem gitmediğine üzülüyorum hem de kaldığına seviniyorum. Malesef katkısına ihtiyacımız var.
Taraftar 3 macta 2-3 hatasinda linc edecek

Keske eskisine donulse ama inancim 0. Taraftar adama antipati yukseltti (ki transfer oburu parazitleri saymiyorum burda daha) , adamda en ufak motivasyon /ozur gostermiyor...

Her sey gulluk gulistanlik olsa tabiiki gerek yok. Ama bunu isaret eden bir durumda yok ortada.

Geri
Üst Alt