Bu konuyu anlamak mumkun degil bende.

Altin tepside firsat transferinin tillahi duruyir orda ve elinde problem olan topcu var . Cok az farkla getirebilirsin ve yapmiyorsun(tekrar: eger haberler ve meblaglar dogruysa yazilan cizilen)

Ben ciddi ciddi dursuna "baskan yapma, ucup gideceksiniz,futbolda bitecek ulkede" falan dedigini dusunmeye baslarim. Utopik kaos teorisi ama gercekten anlamiyorum

Herhangi bir baskana gelse rovasata ile bu firsati gole cevirir.
Barıştan gelen para direkt lookmanı karşılasa bile yanlış transfer olurdu bence

Son sözleşmesi olacak adama o bonservis verilmez

3 yabancı kontenjanı boşken, bir santrafor almalıydık. osimhen 2-3 hafta olmayacak olsa, hiç hazır olmayan icardi ve ne vereceği belli olmayan barış var alternatif olarak. bence stoperden de önemliydi. bir santrafor almalıydık. kalan zamanda, lig için umarım alırız.
Santrafor alinmliydi gercekten. Kimse sözunü bile etmedi

barıştan performans alınabildiği senaryoda avrupa için ortalığı yakmaya gerek bir durum yok, şuan kilit nokta ne yazık ki barış

kaleciler: uğurcan/günay

müdafacılar: singo/sanchez/abdulk/eren/jakobs/kaan + lemina + sallai

ortasahacılar: torreira/sara/lemina/ilkay/berkan

hücumcular: sane/icardi/osimhen/yunus/barış + sallai

bu topçuları ligde olabildiğince koruyup 8 maçın tamamına maks performans almalıyız, bu yüzden ligde takviye şart

sallai tipi avrupasızlığı dert etmeyecek gelecek vaad eden 2 hamle yapmaları lazım

3 yabancı kontenjanı boşken, bir santrafor almalıydık. osimhen 2-3 hafta olmayacak olsa, hiç hazır olmayan icardi ve ne vereceği belli olmayan barış var alternatif olarak. bence stoperden de önemliydi. bir santrafor almalıydık. kalan zamanda, lig için umarım alırız.

Kadro bu kadar daralmışken Eren Aydın'ı kullanalım :)

Abi siz iyi misiniz yaw ? Mertens 2. Devre dogru durust sans bulmadi demirbayi saymayin.. Bu takimdan dise dokunur kim ayrildi bir tutturulmus rotasyon dar ?

Sane - Singo - İlkay 3 tane onemli mevkiiye takviye gelmis..Bugun ideal 11 kursan
yedeklerin

Sara- Sallai- Baris- İcardi - Arda Unyay- Kaan - Jakobs- Gunay falan..

Adam eksigimiz var diyenleri anliyorum da artik aglamaya donunce hic cekilmiyor..
Su kadroyu adam gibi oynatamazsa Okan otursun dusunsun nesi var bu takimin terim kimlerle barcaya kafa tuttu

Abi siz iyi misiniz yaw ? Mertens 2. Devre dogru durust sans bulmadi demirbayi saymayin.. Bu takimdan dise dokunur kim ayrildi bir tutturulmus rotasyon dar ?

Sane - Singo - İlkay 3 tane onemli mevkiiye takviye gelmis..Bugun ideal 11 kursan
yedeklerin

Sara- Sallai- Baris- İcardi - Arda Unyay- Kaan - Jakobs- Gunay falan..

Adam eksigimiz var diyenleri anliyorum da artik aglamaya donunce hic cekilmiyor..
Su kadroyu adam gibi oynatamazsa Okan otursun dusunsun nesi var bu takimin terim kimlerle barcaya kafa tuttu
bence isyan ; daha iyisini yapabilirik

Geri
Üst Alt