dursun özbek okan buruk'a şlden çık 100 milyon bütçe vericem istediğini getirelim demiş

Galatasaray, Neom’dan gelen tüm teklifleri reddetti. Barış Alper Yılmaz takımda kaldı. (Ertan Süzgün)

Barış neom teklifi gerçekse öyle ya da böyle gidecek ön gün içinde bugün alternatif bir kanat alıp listeye yetiştirmeyen yönetim taraftara büyük ayıp etmiştir.

Hakanı almamak barışı kadro dışı bırakmamak lookmanı almamak bilmiyorum ama bu sezon bu üç isim sürekli her puan kaybında hatırlanıcaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son gün dahi olsa baris gidecek yerinede kimseyi almiyacaklar son güne denk geldi icin.

Galatasaray, Neom’dan gelen tüm teklifleri reddetti. Barış Alper Yılmaz takımda kaldı. (Ertan Süzgün)
Bu konuyu anlamak mumkun degil bende.

Altin tepside firsat transferinin tillahi duruyir orda ve elinde problem olan topcu var . Cok az farkla getirebilirsin ve yapmiyorsun(tekrar: eger haberler ve meblaglar dogruysa yazilan cizilen)

Ben ciddi ciddi dursuna "baskan yapma, ucup gideceksiniz,futbolda bitecek ulkede" falan dedigini dusunmeye baslarim. Utopik kaos teorisi ama gercekten anlamiyorum

Herhangi bir baskana gelse rovasata ile bu firsati gole cevirir.

son güne kadar gitmek icin baski yapan adamdan mi faydalanacagiz biz

hadi lookman demiyoruz ama kanada mutlaka biri gelmeliydi, barisa bundan sonra güvenilmez

Son düzenleme:
Transfer dönemin sonu bunun gibi bisey oldu.
FcHcggZWYAYfzJm.webp

Geri
Üst Alt