Barışla Lookman çok farklı durumları renktaş.Lookman çok uzun süredir bu durumda Barış son dakika bize teklif getirip baskı yaptı ayrıca kadro disi bırakılmadı.Her transfer de kulüp her transfer de oyuncu haklı değil.
Lookman kontratı devam ettigi halde kulübünden ayrılmak istediği icin antremanlara cikmiyor, Baris'in durumundan çokta farklı degil. Ayrica Atalanta basarili bir takim; 2 sene once Uefa kupasını kazandılar ve bu sene Şampiyon ligindeler. Yani Lookman'da Baris gibi daha fazla para kazanmak icin ayrılmak istiyor.

bardakcı ile kaan ayhan rezilleri nasıl 3 plus oluyor heis
ünyay gibi sahiden ii bir prospekte ise 2 plus vermişsin

#ret
Milli futbolcu sonuçta adamlar.

Kaan 2.5’tan 3. Bardakçı bence tam üç ya.

Ünyay potansiyel 4 ama oynaması gelişmesi lazım. Kaan düşüşte son senesi olur yedekten girdiği seviye için. Ünyay gelmeli arkadan

Genelde söylediği saçma ama Zaniolo detayı ucundan mantıklı. Ben Berkan'ı ve hatta Kutucu'yu da Zaniolo'ya tercih ederim mesela. Bir tek Yusuf'tan şüpheliyim. Berkan dar orta saha rotasyonumuz için şart şu kadroda... Kutucu da evet şu ana kadar çok kötü ama birini kazanacaksak Kutucu'yu kazanmayı tercih ederim. Daha az şans verildi. Zaniolo'yu zaten kazansak da satmak için kazanacağız. O kadar kazanımı gittiği yerde de yapabilir. Kutucu ise beeeelki bir ihtimal zayıf bir rotasyon oyuncusuna dönüşebilir... Berkan gibi falan yani...

katılıyorum berkan'ın durumu hepsinden farklı bir kere ilk seneki kadıköy'de torreira sakatken direkt 11 çıkıp hatasız oynamış bir adamdı. o sezon torreira veya sergio'nun yerine 70-75 gibi sokup verim aldığımız rolü gayet iyiydi. o verimi geçen sene hiç alamadık yalnız çok sol bek oynatmak zorunda kaldık ve kötü performanslar izledik.

kutucu orjinalinde bir forvet. arda turan, thiam varken kanat forvet olarak kullanınca biraz kanat transferi gibi bize gelmiş oldu ama galatasaray gibi kanatlarını 60 metre şiddetli deparla koşturan bir takımda kanat oynayamaz. atletizmi sıradan, driplingi sıradan orada. neyi biliyoruz topa iyi vuruyor bir şutörlüğü var. solu da sıfır değil. mesela pası düz forvetler gibi kötü olmadığı için güzel asistleri vardı kenardan. o yüzden biraz mevki sıkıntısı var semih kılıçsoy gibi.

Milli futbolcu sonuçta adamlar.

Kaan 2.5’tan 3. Bardakçı bence tam üç ya.

Ünyay potansiyel 4 ama oynaması gelişmesi lazım. Kaan düşüşte son senesi olur yedekten girdiği seviye için. Ünyay gelmeli arkadan

kaan ayhan yüzünden 2 sezon üstüste avrupadan elendik heis
bardakcı'nın avrupadaki halinden zaten bahsetmeye lüzum yok herhalde

avrupa liglerini izlediğim kadarıyla herhangi bir avrupa takımı ünyay'ı her maç oynatır. şu an o ikisini oynatıp ünyay'ı bekletmek için tek bir gerekçe görünmemekte

avrupa liglerini izlediğim kadarıyla herhangi bir avrupa takımı ünyay'ı her maç oynatır. şu an o ikisini oynatıp ünyay'ı bekletmek için tek bir gerekçe görünmemekte
Cesaret edilirse bende iyi olacağını düşünüyorum yanında Sanchez ve Singo gibi azman sınıfında adamlarda varken.

Ama bakalım ligin 2. Devresine doğru formayı alabilir. Bu sene olmadı seneye olacak bu kesin.

Hoca bu aksam kimin programına çıkacak acaba ,boş beleş sigirin biriyse doğru düzgün soru sorulmaz 1 saat Uğurcan İlkay konusurlar

Berkan'ın ligde herhangi bir maçta 1 dk bile oynamaması lazım reis.

Avrupa'da olan o olduğu için arada oynaması lazım. Ayrıca Salih de 2 yıldır doğru dürüst top oynamıyor, sana gelince uçup kaçmayacak. Oyun sistemimize çok uyan bir oyuncu da değil, bize daha çabuk, daha geniş alanı kontrol edebilen tipte adamlar lazım sanki. Yani tutmama ihtimali de olan bir transfer zaten. Onu adapte edicem de verim alıcam diye ısrar edeceksin, buna rağmen de olmayacak. Bari biri oynayacaksa Berkan oynasın da azıcık form falan tutsun. Biraz oynayınca performansı bir tık yükselen bir adam aslında ve oyun tarzı teknik yetersizliğine rağmen bizim pres oyununa çok daha yatkın.

Yahu alt tarafı 2 tane hazırlık maçında izledik Arda'yı da... Evet çabukluğu ve özgüveni göze çarptı ama ciddi maçta oynattığında ne yapacağını sen de bilmiyorsun, ben de bilmiyorum. Çok biliyorum diyen de iyimser sallıyordur, no offence... Ufak bir parıldama gördük diye hemen elmas yaptık oyuncuyu... Fiziki gelişimi bile tamamlanmamış genç bir stoper daha bu... Önce bir lig seviyesinde en azından 3-5 maç oynasın görelim hele ya...

taze kolpa duyum var mı gecemiz şenlensin

Yahu alt tarafı 2 tane hazırlık maçında izledik Arda'yı da... Evet çabukluğu ve özgüveni göze çarptı ama ciddi maçta oynattığında ne yapacağını sen de bilmiyorsun, ben de bilmiyorum. Çok biliyorum diyen de iyimser sallıyordur, no offence... Ufak bir parıldama gördük diye hemen elmas yaptık oyuncuyu... Fiziki gelişimi bile tamamlanmamış genç bir stoper daha bu... Önce bir lig seviyesinde en azından 3-5 maç oynasın görelim hele ya...

oynasın işte heis

millet oynatıyor avrupada, 17lik bernal'ı valencia maçında oyuna soktu barcelona. cubarsi de 17-18 keza
arsenalda 15 yaşında herif var. bi solbekleri var 18 yaşında

antrenmanda kendini göstersin ondan sonra şeklinde bir mantık göremiyorum ben avrupa kulüplerinde, oyuncunun kompetitif ortamdaki mentali belirleyici oluyor. sezonun ilk maçlarından itibaren deniyolar herifleri ki onlar da bu şekilde gelişebiliyo zaten

Geri
Üst Alt