- 3 Temmuz 2012
- 135.103
- 81.698
- 5.198
ugurcan kadar konusulmayacak tabi kiduranın durumu ney yaw bilgi var mı
sanki f/p olarak gelmiş geçmiş en kötü transferlerden olacak gibi duruor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ugurcan kadar konusulmayacak tabi kiduranın durumu ney yaw bilgi var mı
sanki f/p olarak gelmiş geçmiş en kötü transferlerden olacak gibi duruor
Lookman kontratı devam ettigi halde kulübünden ayrılmak istediği icin antremanlara cikmiyor, Baris'in durumundan çokta farklı degil. Ayrica Atalanta basarili bir takim; 2 sene once Uefa kupasını kazandılar ve bu sene Şampiyon ligindeler. Yani Lookman'da Baris gibi daha fazla para kazanmak icin ayrılmak istiyor.Barışla Lookman çok farklı durumları renktaş.Lookman çok uzun süredir bu durumda Barış son dakika bize teklif getirip baskı yaptı ayrıca kadro disi bırakılmadı.Her transfer de kulüp her transfer de oyuncu haklı değil.
Milli futbolcu sonuçta adamlar.bardakcı ile kaan ayhan rezilleri nasıl 3 plus oluyor heis
ünyay gibi sahiden ii bir prospekte ise 2 plus vermişsin
#ret
Genelde söylediği saçma ama Zaniolo detayı ucundan mantıklı. Ben Berkan'ı ve hatta Kutucu'yu da Zaniolo'ya tercih ederim mesela. Bir tek Yusuf'tan şüpheliyim. Berkan dar orta saha rotasyonumuz için şart şu kadroda... Kutucu da evet şu ana kadar çok kötü ama birini kazanacaksak Kutucu'yu kazanmayı tercih ederim. Daha az şans verildi. Zaniolo'yu zaten kazansak da satmak için kazanacağız. O kadar kazanımı gittiği yerde de yapabilir. Kutucu ise beeeelki bir ihtimal zayıf bir rotasyon oyuncusuna dönüşebilir... Berkan gibi falan yani...
Milli futbolcu sonuçta adamlar.
Kaan 2.5’tan 3. Bardakçı bence tam üç ya.
Ünyay potansiyel 4 ama oynaması gelişmesi lazım. Kaan düşüşte son senesi olur yedekten girdiği seviye için. Ünyay gelmeli arkadan
Şampiyonlar liginde tek bir galibiyet bile alamayacağımızı düşünüyorum, gayet mantıklı bir sebebim de var. Okan Buruk hocam.Sabahtan beri baya analiz yaptım Sampiyonlar ligine dair hesaplarıma göre 24 puanla ilk 8de yerimizi alırız
İyi geceler
Cesaret edilirse bende iyi olacağını düşünüyorum yanında Sanchez ve Singo gibi azman sınıfında adamlarda varken.kaan ayhan yüzünden 2 sezon üstüste avrupadan elendik heis
bardakcı'nın avrupadaki halinden zaten bahsetmeye lüzum yok herhalde
avrupa liglerini izlediğim kadarıyla herhangi bir avrupa takımı ünyay'ı her maç oynatır. şu an o ikisini oynatıp ünyay'ı bekletmek için tek bir gerekçe görünmemekte
Ersin Düzen ile çıkacak diye biliyorum sadece ikisi olacaklar.Hoca bu aksam kimin programına çıkacak acaba ,boş beleş sigirin biriyse doğru düzgün soru sorulmaz 1 saat Uğurcan İlkay konusurlar
Berkan'ın ligde herhangi bir maçta 1 dk bile oynamaması lazım reis.
kaan ayhan yüzünden 2 sezon üstüste avrupadan elendik heis
bardakcı'nın avrupadaki halinden zaten bahsetmeye lüzum yok herhalde
avrupa liglerini izlediğim kadarıyla herhangi bir avrupa takımı ünyay'ı her maç oynatır. şu an o ikisini oynatıp ünyay'ı bekletmek için tek bir gerekçe görünmemekte
Yahu alt tarafı 2 tane hazırlık maçında izledik Arda'yı da... Evet çabukluğu ve özgüveni göze çarptı ama ciddi maçta oynattığında ne yapacağını sen de bilmiyorsun, ben de bilmiyorum. Çok biliyorum diyen de iyimser sallıyordur, no offence... Ufak bir parıldama gördük diye hemen elmas yaptık oyuncuyu... Fiziki gelişimi bile tamamlanmamış genç bir stoper daha bu... Önce bir lig seviyesinde en azından 3-5 maç oynasın görelim hele ya...
Sağlam savunma yaparsak osimhen bi maçtan 3 puan koparır tek başına.Şampiyonlar liginde tek bir galibiyet bile alamayacağımızı düşünüyorum, gayet mantıklı bir sebebim de var. Okan Buruk hocam.