Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 Florya daha satmamiz lazimBiz 3 ayda bir sermaye artisi yapalim bari seneye o paralari anca oderiz
Tekke istifa edecekti noldu o iştsliler de ne hava gazıymış 2 saatte yatıştılar
güya trabzon yanacaktı yönetim gidecekti
Boşuna mı 33+3 diye açıkladılar zannediyorsun? Herifler bizim açıklama yapmamızı bile beklemeden KDV'yi filan da dahil edip açıkladılar gazı almak için.tsliler de ne hava gazıymış 2 saatte yatıştılar
güya trabzon yanacaktı yönetim gidecekti
hayvan herifler direkt 33 girmiş
verdik diyorlarkutucuyu verdik mi kapta neden yok
Abin geri döndü. Şimdi yangın zamanı! Ortamı yumuşatmaya çalışan herkes benim gözümde Kuşum Aydın'dır!20m uğurcan
5m ts ilişkileri + fb puan alma
5m altyapımız tsye yatırım
6m erenin gerçek hakkı + kutucuyu aldıkları için bahşiş.
Sanmam reisBu harcanan paralarla erden timur şuanki kadronun en 2 katı kalitede kadro kurardı. Bu bütçe bu beceriksizlerin eline düştü ya en çok ona üzülüyorum
Yalnız 1 milyar dolara hayvan gibi 100 bin kişilik stad yapardık. Biraz daha gelişirsek o işede girişiriz.Ekli dosyayı görüntüle 301689200 milyon euro harcadığımızın ertesi haftası rams park zemininin tepeden drone kamerasına yansıyan görüntüsü
NWAKEYEME 25 milyon + Ahmet KutucuAkillanmiyor ciddi bir cogunluk.
Nasil donnarumayi FM gibi yaziyordunuz.
Aynisini lookman a yapiyorsunuz.
Olabilir reisSanmam reis
Uğurcan konusunu duyduysa sinirlenmiştir bana 3 kuruş bonservis vermiyorlar diye.
Afrika kupasında ilk maş Aralık 18 son maç Ocak 21 son maç ile 3.lük maçı arasında 4 gün fark var yani 17 Ocak 3. lük maçı, yarı final 14 Ocak - 9-10 Ocak Çeyrek finalleri.lookman iyi hos da , afrika kupasini unutmiyalim ..
Leao daha sexy olur
33 verdik zatenhayvan herifler direkt 33 girmiş