Uğurcan konusunu duyduysa sinirlenmiştir bana 3 kuruş bonservis vermiyorlar diye.

images-3.webp

200 milyon euro harcadığımızın ertesi haftası rams park zemininin tepeden drone kamerasına yansıyan görüntüsü

tsliler de ne hava gazıymış 2 saatte yatıştılar

güya trabzon yanacaktı yönetim gidecekti
Boşuna mı 33+3 diye açıkladılar zannediyorsun? Herifler bizim açıklama yapmamızı bile beklemeden KDV'yi filan da dahil edip açıkladılar gazı almak için.

Akillanmiyor ciddi bir cogunluk.

Nasil donnarumayi FM gibi yaziyordunuz.
Aynisini lookman a yapiyorsunuz.

lookman iyi hos da , afrika kupasini unutmiyalim ..
Leao daha sexy olur
Afrika kupasında ilk maş Aralık 18 son maç Ocak 21 son maç ile 3.lük maçı arasında 4 gün fark var yani 17 Ocak 3. lük maçı, yarı final 14 Ocak - 9-10 Ocak Çeyrek finalleri.
Galatasaray'ın ilk yarıdaki son maçı 18 Aralık, 2. yarıdaki ilk maçı 21 aralık. 1 hafta izin yapsalar maks 3 maç kaçıyor ama 21'inde ŞL maçı var. İzin işide zor.

Kasımpaşa içeride
Karagümrük Deplasman
Kayseri İçeride

Afrika kupası Finalinden 3 gün sonra Atl Madrid maçımız içeride. Yani Osimhen-Lookman-Singo finale kadar çıkmamasına dua edeceğiz. Son finalde Fildişi-Nijerya olmuş hayırlısı artık :asd: UEFA/FIFA bu fikstüre nasıl izin vermiş acaba. ŞL de çok takım bunun sıkıntısı çeker belki 1 hafta öteleme olabilir ŞL maçlarında sallıyorum tabi ama saçma sapan çakışmış.

Geri
Üst Alt