- 18 Mayıs 2011
- 19.811
- 10.418
- 1.688
Yahu ne çok hain yazdın arkadaş. Beceriksiz de başka birşey de…10 Etmeyen kaleciye 30 milyon verdiler kendilerince senaryo yazıyor hhainler. Hepsinin sırası gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu ne çok hain yazdın arkadaş. Beceriksiz de başka birşey de…10 Etmeyen kaleciye 30 milyon verdiler kendilerince senaryo yazıyor hhainler. Hepsinin sırası gelecek.
Eurovision var artık![]()
Galatasaray da transfer bitmez.Noluyo şimdi artık transfer nöbeti yokmu?
alırız ağabey lig için kiralık birileri bulunur ndombele formulü loadingLeş oyuncu bile almazmiyiz?
Kadroya dahil etmek istiyorlar diye haber vardı bu gün.Hakani anlarimda kadro disi olan Lookman nasil listeye dahil olmus.
Kimi istersin?Leş oyuncu bile almazmiyiz?
Lig zaten cepte falan diyoruz da, Bu rotasyonsuz kadro ile nasıl hem CL oynayıp hem de ligi götüreceğiz. Yine Ocak ayında başlarız mecalsiz kalmaya sahada.
sebebi aciklandiHer şeyi anlarımda Zaniolo neden CL'de yok bunu bana kimse anlatamaz, adam alırsın eyvallahta, yedek kanadın yok be, hadi orta saha tamam, Singo stoper dedikte, Sallai artık bek, kanatta Sane Yunus ve durumu netleşmeyen Barış varken, sen nasıl oluyor da maaşını ödeyip 3€ için Zaniolo'yu veriyorsun ?
Farketmez ki , ben transfer manyağıyım , leş oyuncuda uyar banaKimi istersin?![]()
clde 5-6 yiyince hiçbir faydası olmayacak hüsnücüğüm
clyi önemsediğinimi sanıyorsun okan buruğun
lig onun için daha önemli
ha önemli olsun eyvallah ama vizyonu olan biri bu yarım yamalak cl kadrosuna izin vermezdi!
ilk programında "şampiyon olan futbolcularım cl için çok heyecanlılar dedi"
bunun meali
clde şampiyon yapan topçular oynayacak demek
ben bu olayı tugay volkan tümer programında tugayın hadi cl maçında icsrdiyi kes kesebiliyorsan lafından sonra farkettim
ersin anlamadı ama 3 topçuda icardi cl maçında kestirmez kendini dedi çok emin şekilde
haklılarda
Soguyamiyorum rengim valla sinirden kendime zarar vereceğim. Ya bu taraftarlığı bırakacağım o da imkansız.Yahu ne çok hain yazdın arkadaş. Beceriksiz de başka birşey de…