Hakan inter
Lokman atalanta
Baris Gs

Hepsi cl kadrosuna alindi kimse gitmiyor kimse gelmiyor konu kapanmistir

Zaniolo gönderildi ve baska bir kanat oyuncusu alınmadı, Baris'in bu saatten sonra satılma şansı sıfır.

Her şeyi anlarımda Zaniolo neden CL'de yok bunu bana kimse anlatamaz, adam alırsın eyvallahta, yedek kanadın yok be, hadi orta saha tamam, Singo stoper dedikte, Sallai artık bek, kanatta Sane Yunus ve durumu netleşmeyen Barış varken, sen nasıl oluyor da maaşını ödeyip 3€ için Zaniolo'yu veriyorsun ?

Haluk denen paralı trolü umarım kaynak olarak yasaklanmıştır. Bakın tescillilerin veremedigi zararı tek başına bakin tek başına Haluk yüreksiz trolü verdi. Emin olun ugurcan transferinden pay almıştır. Diego Costa diyor bi de troll. Hakanın alınmaması gibi bir sürü şeyde prcinin bu trolü var.

Lig zaten cepte falan diyoruz da, Bu rotasyonsuz kadro ile nasıl hem CL oynayıp hem de ligi götüreceğiz. Yine Ocak ayında başlarız mecalsiz kalmaya sahada.
Ekran görüntüsü 2025-09-01 000327.webp
bu dönemeç çok sıkıntı, bi de bunun 2.yarıda 4 maçı 3 dep

Her şeyi anlarımda Zaniolo neden CL'de yok bunu bana kimse anlatamaz, adam alırsın eyvallahta, yedek kanadın yok be, hadi orta saha tamam, Singo stoper dedikte, Sallai artık bek, kanatta Sane Yunus ve durumu netleşmeyen Barış varken, sen nasıl oluyor da maaşını ödeyip 3€ için Zaniolo'yu veriyorsun ?
sebebi aciklandi

CL için çok yetersiz bi kadroyla devam ediyoruz. Çok daha dandik kadrolarla da gittik CL’ye ama bu kadar para harcamamıştık. Hayırlısı bakalım.

clde 5-6 yiyince hiçbir faydası olmayacak hüsnücüğüm

clyi önemsediğinimi sanıyorsun okan buruğun
lig onun için daha önemli

ha önemli olsun eyvallah ama vizyonu olan biri bu yarım yamalak cl kadrosuna izin vermezdi!

ilk programında "şampiyon olan futbolcularım cl için çok heyecanlılar dedi"

bunun meali
clde şampiyon yapan topçular oynayacak demek

ben bu olayı tugay volkan tümer programında tugayın hadi cl maçında icsrdiyi kes kesebiliyorsan lafından sonra farkettim
ersin anlamadı ama 3 topçuda icardi cl maçında kestirmez kendini dedi çok emin şekilde
haklılarda

Gelenden gecenden 5 yiyecek kadro yok su an kaza 1 kere olur .. Fazlasi olursa oturup dusunecek nerde yanlis yaptigini..
İcardi SLyi hedef koyduysa once o gotu gobegi eritecek isine saygisi yoksa birsey bekleyemez o da goruyor bu takima kimlerin ne fiyatlarla geldigini..
Benim de en buyuk korkum o aslinda icardi biraz form tutunca ben 11 oynayacagim diye diretorse isimiz zor

Geri
Üst Alt