CL tam bir muamma ancak ligde eze eze gider bu kadro. Deplasman derbileri hariç puan kaybı sürpriz olur..

Kaleci konusunda beklentiyi arşa çıkartıp son gün 30 milyona Uğurcan alanlar da hesap vermeli bu arada, başta Kavukçu olmak üzere.

Uğurcan'ı küçümsemiyorum fakat yönetim tarafından öyle bir yol izlendi ki, kendileri küçümsedi Uğurcan'ı ve en sonunda da onu getirdi.

Cl ne vereceğimiz liste 12+2 yerine 10+1 olacak şimdi değil mi? +1'de gitmesini istediğimiz Yusuf yani.

Şu rezilliğe bakar mısınız?

Millet kontenjanı doldurmayı bırak fazlasını transfer eder.

Biz 3 futbolcu eksik liste vereceğiz.

Simitçi'de hayal kırıklığı. 3 kafadarlar gitmeden Dursun, Hatipoğlu, Kavukçu bize rahat yok.

Ne kadar verimsiz bir transfer dönemi geçirdik. Üzücü...

Apo Kareem'e bu kdr güvenip Günay'a güvenmemek enteresan
27 mülyona Uğurcan mı yoksa Milandaki solak stoper mi desek
heralde stoper yönünde rey kullanırdık
Enteresan bir hata oldu Camiamız adına

Guzel bir onerme olmus ustad Pavlovic muthis olurdu
Lakin Apoya cok guvendigimden degil de adam 3 yildir sampiyon takimin ana parcasi Gunayin toplasan 10 tane as maci var kiyasta bunu da goz onune almak lazim..
Sahsen ben de Pavlovici tercih ederdim Ugurcan transferi yerine ..O herif bizim takima cuk diye otururdu

Uğurcan ve ilkay 1 ay öncede yapılabilecek transferlerdi. hani desem para yoktu satış yaptıktan sonra aldık o da değil. osimhen dışında 60 milyon euro varmış ve 2 transfere verildi biri de bek.

Bu yönetimden utanıyorum ve statta her maç öncesi yönetim ve onların yalakası sucuk ekmekciler protesto edilmeli

Bu yorumu explain ediniz heis
tsde ztn avrupası yok gibi bişi jelert kadar oynamamıştır tahminim. mtda da iyi görüntü vermiyordu ona şey ettim
1756839209355.webp

Yusuf’u adamdan saymıyorum, muhtemelen CL listesine de yazılmaz.
Şaka gibi ama kontejyanda dört boşluk bırakarak, on yabancı ile kapatıyoruz transfer dönemini.
Hiçbir mantığı, açıklaması yok.
Zaniolo’yu niye gönderdik, en azından o adamı tutsaydık bari.

Geri
Üst Alt