- 1 Eylül 2025
- 8
- 1
- 3
Bu işi bu saatten sonra Abdul Kader keita ile Felipe Melo çözer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıkışı hakan çden daha kolay yalnız bunu gözardı etmemek lazımİlkay ne basına haber gönderdi ne alınsın diye algı yaptı sessiz sakin geldi çok sükseli gelmedi, bu şekilde çok büyük performans verecek gibi görünüyor
Hediye olarak verilmez tabi oyle ekonomik anlayisi olmazda, takasta vermemeleri bence Trabzon camiasi tepki vermesin diye olabilir belki isterlerse satariz yine onlara.Takasta verseydik keske hediye olarak
şu da köşede dursun
şu da köşede dursun
hayirSüpriz gelir mi
safa kaan reportajında 3 ay önce liginNerede demis bunu
Adamlar cidden aşırı sevmiş Uğurcanı
Hocanın 1 ay sonra icardiyi 11e koyacağı gerçeğiyle de yüzleşmeye başlayalım
Bu kadar sakin olmani anlamiyorum. Sen nasil mutfak robotusun? Ortaligi karistirman gerekiyor. Yoksa @Murat Durmaz tarafindan hacklendin mi?
Ekibimizdeki tüm karar vericilerin ortasaha alerjisi var galibaKavukcu: Ilkay 8m euro istiyor.
Boyle okumak lazim.
Hocanin kafasinda Lemina'nin yedegi Kaan. En son CLde oynadigimizda Torreira'nin yaninda oynamisti, bence fena da degildi. Oyun bilgisi. sutlari ve pas kalitesi hic fena degil. O sezon Boey satisindan sonra mecburiyetten sag beke gecinde cok yavas kalmisti. On libero ve stoper icin gayet iyi bir yedek.Okan hoca artik özellikle orta sahada rotasyonu iyi ayarlamali
Takimda Lemina‘nin muadili yok, bas bas bagirdik genc defansif orta saha alin diye
Lemina SL icin cok ama cok önemli o yüzden ligde SL maclarinin oldugu haftalarda dinlendirilmeli, malum yogun mac trafigini kaldiramiyor maalesef
Ligde cogunlukla Torr-Sara-Ilkay, SL ve derbilerde Sara yerine Lemina. Arada Sara‘yi öne atip veya Yunus ile Ilkay‘i da dinlendirirsin.
Gecen sene Ocak ve Subat aylarinda öyle böyle pert olmadik, hoca da kabul etmisti zaten daha fazla rotasyon yapmaliydim diye
Sen adam olmazsın Onur'umÖn libero oynayan stoper
Hemen şimdi
Taha mı? Ben de beğeniyorum o bebeyi…rizenin sag beki iyi cocuk iki senedir , yedege çekelim