X’de bu sene isabet oranı yüksek bir hesap vardı. Dün ‘kavukçu hakan transferini reddetti’ diye bir şey yazıp baya linçletti kavukçuyu 😄

Kavukçu herhalde elemanı yakaladı :asd: hesabı kapatıp kaçmış 🤣

şampiyonlar ligi kaydının geçip oyuncu yetiştiremememiz rotasyon açısından korkunç

ama bu son 1 haftada yapacağımız 2 transferle en azından ligde faydalanırız. yine de kimin nerede oynayacağı belli olur. o yüzden mutlaka 2 transfer lazım.

şampiyonlar ligi kaydının geçip oyuncu yetiştiremememiz rotasyon açısından korkunç

ama bu son 1 haftada yapacağımız 2 transferle en azından ligde faydalanırız. yine de kimin nerede oynayacağı belli olur. o yüzden mutlaka 2 transfer lazım.
2 tane kaliteli genç yetenek almak zorundalar bunu hem taraftara hemde takımın geleceği adına borçlular

Simitçi PR’cının Hatipoğlundan bile beter olduğunu da herkes öğrenmiş oldu.

YÖNETİM İSTİFA!

ayaksız demediniz mi

Maliyetinden bağımsız Trabzon genel anlamda kötü olduğu için oradaki her oyuncu yetersiz gibi geliyor göze ama uğurcan baya iş yapacak bence keşke bunlardan mendy ve batagovuda alma şansımız olsaydı mendy tam lemina yedeği olurdu batagovda genç ve sağlam bir sol stoper

uğurcan
(günay)

singo sanchez bardakçı jakobs
(sallai kaan arda eren)

torriera sara
(lemina berkan)

barış ilkay sane
(sallai y.demir yunus)

osimhen
(icardi)

--------------------VS--------------------

ederson
(eğribayat)

semedo skriniar ooster brown
(müldür çağlar djiku levent)

alvarez fred
(ismail symanski)

nene asensio kerem
(kahveci talisca oğuz)

nesiri
(duran)​

ilkay sadece osimene 10 golden az attırırsa benim için yetersizdir.Ligin bence en iyi transferi yerli bazında hatta osiden sonra İlkay.
Abartısız söylüyorum Avrupa’nın en iyi transferlerinden biri city nasıl bonservissiz saldı bilmiyorum edersona bile bonservis isterken ilkay yaşlı falanda değil bence tam yaşında Şuan 3 sene üst düzeyde katkı verir

uğurcan
(günay)

singo sanchez bardakçı jakobs
(sallai kaan arda eren)

torriera sara
(lemina berkan)

barış ilkay sane
(sallai y.demir yunus)

osimhen
(icardi)

--------------------VS--------------------

ederson
(eğribayat)

semedo skriniar ooster brown
(müldür çağlar djiku levent)

alvarez fred
(ismail symanski)

nene asensio kerem
(kahveci talisca oğuz)

nesiri
(duran)​
futblo sadece isimlerle oynanmıyor. takım uyumu, hoca faktörü, egoları yönetebilmek ve huzur gibi etmenler başarıyı belirliyor. sadece güç ve rating olarak bire bir oyuncuları kıyaslarsak (bana göre):

uğurcan = ederson
günay>eğribayat

singo>semedo
sallai>müldür

sanchez>skriniar
apo<oosterwolde
kaan=çağlar
arda<djiku

jakobs=archie
eren>levent

torriera>fred
lemina>alvarez
sara>symanski
berkan<ismail

barış>nene
sallai<kahveci
ilkay=asensio
sane=kerem
yunus>oğuz
y.demir<talisca

osimhen>nesiri
icardi=j.duran

* genel olarak stoper rotasyonunda bize göre öndeler bence. o yüzden bir adet stoper takviyesi yapalım diye ısrar ettik burada. arda ünyay çıkış yaparsa, orada durumu eşitleriz gibi. bir de fb'in stoper ve bekleri 3lüye uygun adamlar. 4lü oynarlarsa sıkıntı olur onlar için.

* defansif orta saha yedeği konusunda, ismail yüksek faktörü ile bir adım öndeler. bu eksiğimiz de sene başından beri belliydi.

* yedekten oyuna girecek hücum gücü yüksek adam işi. onlarda talisca-kahveci gibi iki adam varken, bizde yusuf demir ve sallai var o bölgede. bizde yunus büyük fark yaratıyor orada. yine de o bölgeye bir adam alsaydık fena olmazdı. bu da yine tüm taraftarın hemfikir olduğu bir eksiğimiz idi.

sonuc: yine de fb'den bariz öndeyiz oyuncu kalitesi olarak bence. diğer faktörlerde de biz avantajlıyız. fb'in hocası kim, ideal onbiri ne olacak, hangi sistem ile oynayacak, onlar bile belli değil.

stoper
DOS yedeği
bir adet hücum oyuncusu

biz bu 3 eksiği, kadromuzdaki versatil (çok yönlü) oyuncularımıza güvenerek, onlarla kompanse ederiz diye düşündük. kadroyu şişirmemekten yana tercih kullandık. yarın cl bitip elimizde sadece lig kalınca, o şişkinliği yönetmenin zor olacağına karar verdik. saygı duyarım. bunlar da önemli.

olaya PS, FM gözünden bakacak olursak ise, bu 3 transferi (ligde oynatma pahasına bile olsa) yapabilirsek, full paket daha iyi oluruz fb'den bence.

Geri
Üst Alt