Stoper ve leminavari topçu gelmedi ya ona yanarım

Şamp liginde bizi fena harcayacaklar

BAY a halen güvenen varsa akıl sağlığını kontrol ettirsin. Bildiğim ondan bize bizden o na yar olmaz artık. Rizeliler parayı çok sever ve Barışta Rizeli.

Gram güvenim yok ama oynayacak hem de fena oynayacak çünkü bu sene bir şey yapamazsa değil neoma kendini küme potasında takılan rizede bulur. 1 senede ne oyuncuların hayatı kaydı. Çaresi yok seve seve üst düzey katkı verecek.

Şimdi yönetim barışı 40 milyona satmayarak şampiyonlar liginde parlayıp değerini katlayıp 80
Milyon olacağını mı düşündü de bırakmadı yoksa stopersiz ve yedek kadronun bu kadar zayıf olduğu takımda sportif başarı hedefi için mi bırakmadı ?

Kontenjan boşalmış +3 hak varken zaniolo neden kiralanıyor dursaydi kadroda Cl maçları öncesinde kadroyu daraltmanin ne mantığı var +1 oyuncu +1 oyuncudur. Cl listesine 10 yabancı yazılacak deseler hayatta inanmazdım +4 kontenjan boş kaldı işe bak.

kalan 10 günde alabiliyorsak yine de bir santrafor, bir orta saha, bir stoper alalım derim. avrupa-lig demeyelim. atıyorum aldığın orta sahayı ligde oynatır, lemina'yı da yine cl'de oynatırsın. yine rotasyon yapmış olursun. aynı mantığa çıkıyor.

Gitti paraciklar:

1000007347.webp

Geri
Üst Alt