Benim bildiğim son 2 yıldır izlediğim Ederson köşeye tıngır mıngır gelen ilk toplardan birini çuval gibi yana yatıp ya içeri alacak ya da sektirip gol olacak

Sonrasını merak ediyorum

Yahu nedir bu Hakani aldiralim, taraftrin istedigi olacak modu?

Taraftarin her istedigi alinsa FM oynar gibi real madrid bile batar...

Hakan alinmalidir dogru, fakat hangi detayini biliyorsunuz(bonservis vs) ve ust perdeden konusuyorsunuz?

Hakan alinmalidir dogru, lazim takimin o bolgesine o da dogru... Maasinda indirim yapar eyvallah , fakat 20 M verilmesine karsiyim mesela. (Ugurcan konusunda da bonservise karsiydim). Bu is olacaksa max 15 e bitmelidir.

Yonetimin 2-3 haftadir akli nerdeydi demek daha dogru elestiri olur. Asip kesme modu su an kimseye fayda saglamaz.

Her seyin bir vakti var.
Gazetecilerin menajer gibi davranıp resmen oyuncuyu aldırmaya çalışması çok garip değil mi? Bir de 1 ay da Hakan ile ilgili bu dönüş nasıl oldu? Bir de bir futbolcunun gazetecilerle bu kadar içli dışlı olması ki Hakan'ın geçmişte milli takımda yaptıkları falanı da akıllara getirince ciddi bir problem olmaz mı?

Benim bildiğim son 2 yıldır izlediğim Ederson köşeye tıngır mıngır gelen ilk toplardan birini çuval gibi yana yatıp ya içeri alacak ya da sektirip gol olacak

Sonrasını merak ediyorum
Adamin onunde city kadrosu oynamayacak, bunun defolarini kesin gorecegiz.

Tabii ki is yapacagi seyler de muhakkak olacaktir ama bedeli utopik bir para.

Bu kadar lakayt bir Sane senin icin ortalama bir performans gosterdiyse bu hususta fazla konusmaya luzum yok
Ben Sane'nin şu ana kadar hiç bir lakaytlığını görmedim. Barış'ın daha çok lakaytlığını gördüm. 2 gol attığı maçta toplara koşmamak eli belinde gezmek gibi. Sen kafanda kurup ona inanmak için çabalıyor olabilirsin belki.

Son düzenleme:

Cok mutluyum geldigi icin. Keske basarabilseydik ve 2 yil once alsaydik. Bize bu 2 yilda o kadar sey katacak ki... ozellikle Türk oyuncularin kalkan bir taraflari inecek. Oyle köy liginde iki mac kazandirinca ben starim havalari yok. Baksinlar efendilige Ilkay'da, kariyere, mutevazilige. Bu adam Almanya gibi ilk defa 90 yilinda siyahi oynatabilen bir milli takimda kaptanlik yapti. Bunlar kagit ustunde kolay gibi gorunuyor ama hic de kolay degil.

Ciddi anlamda cok buyuk bir karakter, oyun akli geldi. Cok mutluyum.

Aldiklari oyuncularin PS degeri yuksek ondan. Birde cok adam aldilar. Yakinda guncelleme olacak yapilan transfer bedellerine gore, bakalim ne olacak o zaman goruruz.
Ne fark ediyor ki 3 kuruşluk adamları her ay güncelleyip 1,2milyon falan ekliyorlar, mesela Başakşehir seviyesi Şimanski barıştan yüksek hatta Juventuslu oyuncularla eşit, Osimheni yıl başına kadar 35e düşürürler

Gazetecilerin menajer gibi davranıp resmen oyuncuyu aldırmaya çalışması çok garip değil mi? Bir de 1 ay da Hakan ile ilgili bu dönüş nasıl oldu? Bir de bir futbolcunun gazetecilerle bu kadar içli dışlı olması ki Hakan'ın geçmişte milli takımda yaptıkları falanı da akıllara getirince ciddi bir problem olmaz mı?
Bir cok yerden sakat surec.

Yaz icindeki hakan konusu 10-14 gunluk. Yok instagram yok takip yok su yok bu gibi bombos isler... Yonetim icerisinden cesitli muhabirlere surekli bilgi vs sizmasi. İletisimin muhabirler uzerinden yapilmasi.

Rakip medyanin bizim her seyimizi tikir tikir bilmesi, kime gidecegiz kime ne teklif yapacagiz. Bazilarinin yemekler ve baskana "abi " hitabi acik acik.

Bunlar asiri zayiflik bana gore. Taraftarin genel anlamda ve ozellikle sosyal medyada donustugu sey cok kotu. Dunya bile turkiye etkilesimi uzerinden paylasim yapiyor. Osimhen eyvah deniler yerde icardi naralarindan tut, aninda linç moduna firlamak falan.

Daha kotulesen cok sey var yav. Bunun önüne gecilmsesi icin yeterli yonetim cabasi yok ortada.

İlkay mesela maasi kabul etmese , yok ya ben suraya gidecegim ordan city teknik ekibi yapacgim gibi bir tutumu olsaydi mesela, hakana 20 vereceklerdi. İkisi de olmaz mi diye dusunecek planlama falan yok. Ki diger ihtiyaclarda var ve kontenjanin var. Para yok diyorsan harcadigin bedeller kapi gibi sorgulanir vs.

Alper Eurobasket konusu neden yok

Geri
Üst Alt